ALTINTAŞ “POLİS TEŞKİLATIMIZI KUTLUYORUM”

Gündem 09.04.2018 - 17:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ “POLİS TEŞKİLATIMIZI KUTLUYORUM”

Kaymakam Mustafa Altıntaş 10 Nisan Polis teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıl dönümü nedeni ile kutlamam masajı yayınladı.

Kaymakam Altıntaş “Polis ; Vatandaşların can ve mal  güvenliğini , kanun ve nizam hakimiyetini  ve kamu düzeninin korunmasını sağlayan kolluk birimidir.  Hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve demokratik toplum ilkelerinden ödün vermeden, Anayasa ve yasalara sadakatle görev yapan Polis Teşkilatımız, 173 yıllık bilgi ve deneyimiyle üstlendiği görevlerde büyük başarılara imza atmıştır. Görevlerini yerine getirirken daima güleryüzlü, ağırbaşlı, hoşgörülü ve sabırlı olmayı kendine ilke edinen Polis Teşkilatının 173.yıldönümünü  kutluyor,  başta şehit polislerimiz ve ebediyete intikal eden arkadaşlarımıza  Allah'tan rahmet diliyor, görevi başında  olan tüm Polisimize  sağlık, mutluluk, ve başarı dolu yıllar temenni ediyorum”dedi.
Kaymakam Mustafa Altıntaş 10 Nisan Polis teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıl dönümü nedeni ile kutlamam masajı yayınladı.
Kaymakam Altıntaş “Polis ; Vatandaşların can ve mal  güvenliğini , kanun ve nizam hakimiyetini  ve kamu düzeninin korunmasını sağlayan kolluk birimidir.  Hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve demokratik toplum ilkelerinden ödün vermeden, Anayasa ve yasalara sadakatle görev yapan Polis Teşkilatımız, 173 yıllık bilgi ve deneyimiyle üstlendiği görevlerde büyük başarılara imza atmıştır.
Görevlerini yerine getirirken daima güleryüzlü, ağırbaşlı, hoşgörülü ve sabırlı olmayı kendine ilke edinen Polis Teşkilatının 173.yıldönümünü  kutluyor,  başta şehit polislerimiz ve ebediyete intikal eden arkadaşlarımıza  Allah'tan rahmet diliyor, görevi başında  olan tüm Polisimize  sağlık, mutluluk, ve başarı dolu yıllar temenni ediyorum”dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.