LASTİK İŞ
ismail

ALTINTAŞ ''ŞEHİT AİLELERİMİZ ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİ''

25.02.2017 - 08:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''ŞEHİT AİLELERİMİZ ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİ''

Kaymakam Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçemizdeki şehit ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Altıntaş “şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. sadece özel günlerde hatırlamak olmaz”dedi.

Kaymakam Altıntaş’a İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Burçak Kırca, İlçe Vaizi Adnan Yıldız, Toplum Merkezi Tabibi Dr. Nur Melikhan Unutur, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  Müdürü Zehra Karaman, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömür Göksel eşlik etti. Şehit P.Çvş. Zafer TRABZONLU, Şehit Polis Memuru Ali İhsan BALTÜRK, Şehit J.Er Erdoğan ÇAKIR’ın ailelerini evlerinde ziyaret  etti. Ziyaret sırasında şehit ailelerinin hatırlarını soran ve taleplerini dinleyen  Kaymakam Mustafa Altıntaş  “Ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren Aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyoruz, Ruhları şad olsun. Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız” dedi. ŞEHİT AİLELERİMİZ ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİ Kaymakam Altıntaş “Devletimizin varlığı, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünün teminatı olan çok değerli şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit ailelerimiz, yakınlarımız sizler bizim için çok değerlisiniz. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.  İlçe Vaizi Adnan Yıldız şehitlerimiz için kur-an’ı kerim okuyarak dua etti.
Kaymakam Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçemizdeki şehit ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Altıntaş “şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. sadece özel günlerde hatırlamak olmaz”dedi.

Kaymakam Altıntaş’a İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Burçak Kırca, İlçe Vaizi Adnan Yıldız, Toplum Merkezi Tabibi Dr. Nur Melikhan Unutur, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  Müdürü Zehra Karaman, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömür Göksel eşlik etti.
Şehit P.Çvş. Zafer TRABZONLU, Şehit Polis Memuru Ali İhsan BALTÜRK, Şehit J.Er Erdoğan ÇAKIR’ın ailelerini evlerinde ziyaret  etti. Ziyaret sırasında şehit ailelerinin hatırlarını soran ve taleplerini dinleyen  Kaymakam Mustafa Altıntaş  “Ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren Aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyoruz, Ruhları şad olsun. Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız” dedi.
ŞEHİT AİLELERİMİZ ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİ
Kaymakam Altıntaş “Devletimizin varlığı, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünün teminatı olan çok değerli şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit ailelerimiz, yakınlarımız sizler bizim için çok değerlisiniz. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi. 
İlçe Vaizi Adnan Yıldız şehitlerimiz için kur-an’ı kerim okuyarak dua etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.