LASTİK İŞ

ALTINTAŞ ''SİZLER BİZLERE EMANETSİNİZ''

Gölcük 07.03.2017 - 09:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''SİZLER BİZLERE EMANETSİNİZ''

Kaymakam Mustafa Altıntaş, belediye Başkanı Mehmet ellibeş ile birlikte şehit aillerine ziyaretlerine devam ediyor. Şehit Er. Emre Ersöz ve Şehit Radar BÇVŞ. Harun Kurt, Şehit Polis Memuru Mehmet Ayaz'ın ailelerini evlerinde ziyaret ettiler.

Kaymakam Mustafa Aştıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle ,İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Burçak Kırca, İlçe Müftüsü  Mehmet Yazıcı, Toplum Merkezi Tabibi Dr. Nur Melikhan Unutur, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  Müdürü Zehra Karaman, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömür Göksel Şehit  Er. Emre Ersöz ve Şehit Radar BÇVŞ. Harun  Kurt, Şehit Polis Memuru  Mehmet  Ayaz'ın ailelerini evlerinde ziyaret  ettiler. “SİZLER BİZLERE EMANETSİNİZ” Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberindekiler ile şehit aileleri arasında oldukça duygusal anlar yaşandı. Kaymakam Altıntaş, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunun altını çizerek, “Sizler bize şehitlerimizin emanetlerisiniz” dedi. Şehit aileleri de Kaymakam Altıntaş ve beraberindekilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek, “Allah Devletimizi başımızdan eksik etmesin. Vatan Sağolsun” dediler.
Kaymakam Mustafa Altıntaş, belediye Başkanı Mehmet ellibeş ile birlikte şehit aillerine ziyaretlerine devam ediyor. Şehit Er. Emre Ersöz ve Şehit Radar BÇVŞ. Harun Kurt, Şehit Polis Memuru Mehmet Ayaz'ın ailelerini evlerinde ziyaret ettiler.

Kaymakam Mustafa Aştıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle ,İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Burçak Kırca, İlçe Müftüsü  Mehmet Yazıcı, Toplum Merkezi Tabibi Dr. Nur Melikhan Unutur, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  Müdürü Zehra Karaman, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömür Göksel Şehit  Er. Emre Ersöz ve Şehit Radar BÇVŞ. Harun  Kurt, Şehit Polis Memuru  Mehmet  Ayaz'ın ailelerini evlerinde ziyaret  ettiler.

“SİZLER BİZLERE EMANETSİNİZ”
Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberindekiler ile şehit aileleri arasında oldukça duygusal anlar yaşandı. Kaymakam Altıntaş, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunun altını çizerek, “Sizler bize şehitlerimizin emanetlerisiniz” dedi.
Şehit aileleri de Kaymakam Altıntaş ve beraberindekilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek, “Allah Devletimizi başımızdan eksik etmesin. Vatan Sağolsun” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.