LASTİK İŞ
ismail

ALTINTAŞ ''TEMAD ÖZELLİĞİ OLAN KURULUŞ''

Gündem 19.10.2017 - 07:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTINTAŞ ''TEMAD ÖZELLİĞİ OLAN KURULUŞ''

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin kuruluşunun 33. Yıl dönümü dolayısı ile (TEMAD Başkanı bekir Tülü ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kaymakam Mustafa Altıntaş “TEMAD bizim için özelliği olan bir sivil toplum kuruluşu. Bu anlamda TEMAD'ın kuruluşunun 33. Yıl dönümünü ve Dünya Astsubaylar gününüzü kutlarım”dedi.

TEMAD Başkanı bekir Tülü ve yönetimini Kaymakam  Mustafa Altıntaş, belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Eczacı Turan Dumlu,  Gölcük İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Mecit Kır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Sağlık Müdürü Salih Çavdar, Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı lütfü Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Bıçakçı, Mustafa Cintaş ve Emine Akboyun ziyaret etti. ÖZELLİĞİ OLAN KURULUŞSUNUZ Kaymakam Mustafa Altıntaş “TEMAD bizim için özelliği olan bir sivil toplum kuruluşu. Toplumumuzda Türk Silahlı Kuvvetler, Astsubaylar çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Devletimizin yücelmesini ve yükselmesinde büyük emeğiniz var. Emekli olan arkadaşlarımızın böyle güzel bir çatı altında toplanması bizi oldukça mutlu etti. Ben bu vesileyle tüm astsubaylarımızın Dünya Astsubaylar Günü'nü ve TEMAD'ın kuruluşunun 33. yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum" dedi. İYİ İŞLERE İMZA ATIYORSUNUZ Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,  Türkiye Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi'ne gelerek burada Başkan Bekir Tülü ve yönetim kurulu üyeleriyle ziyaret etti. Gölcük'te çok iyi işlere imza atan derneklerin başında TEMAD' ın geldiğini söyleyen Ellibeş, “TEMAD, gerçekten Gölcük'ün mihenk taşlarından biri durumunda ve dernekçilik bakımından çok güzel şeylere imza atıyor. Bu bakımdan sizleri kutluyorum. İlçemizin menfaatleri doğrultusunda çalışıyorsunuz. Donanmasız Gölcük Gölcüksüz bir Donama düşünemiyorum. TEMAD'ın kuruluşunu 33. Yıldönümünü ve 6. Dünya astsubaylar gününüz kutlu olsun” dedi.  “BUGÜN SİZLER İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN” AK Parti İlçe Başkanı idris Alp, “Öncelikle tüm emekli ve muvazzaf astsubayların 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü'nü kutluyorum. Bugün sizler için önemli bir gün. Allah vatanını ve milletini seven her asker ve polisimizi korusun. Bu vatanı savunan her birey bizim için çok değerlidir”dedi. Eczacı Turan Dumlu ve Kamu Kurumları derneği Başkanı lütfü yılmaz'da TEMAD'ın 33. Yıl dönümlerini kutladı. TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti Başkan Tülü " Bu vatana hizmet etmekten her zaman mutluluk duymuşumdur. 80 darbesi sonrasında kapanan TEMAY dermeğimiz 17 Ekim 1984 yılında TEMAD adı altında tekrar kuruldu. 33 yıldır Türkiye'nin en büyük derneklerinden biri olarak hizmet veriyoruz. Bizlere böyle güzel bir gün verildiği için oldukça mutluyuz. Ziyaretiniz bizi çok onura etti, teşekkür ederiz" dedi.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin kuruluşunun 33. Yıl dönümü dolayısı ile (TEMAD Başkanı bekir Tülü ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kaymakam Mustafa Altıntaş “TEMAD bizim için özelliği olan bir sivil toplum kuruluşu. Bu anlamda TEMAD'ın kuruluşunun 33. Yıl dönümünü ve Dünya Astsubaylar gününüzü kutlarım”dedi.

TEMAD Başkanı bekir Tülü ve yönetimini Kaymakam  Mustafa Altıntaş, belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Eczacı Turan Dumlu, 
Gölcük İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Mecit Kır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Sağlık Müdürü Salih Çavdar, Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı lütfü Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Bıçakçı, Mustafa Cintaş ve Emine Akboyun ziyaret etti.


ÖZELLİĞİ OLAN KURULUŞSUNUZ
Kaymakam Mustafa Altıntaş “TEMAD bizim için özelliği olan bir sivil toplum kuruluşu. Toplumumuzda Türk Silahlı Kuvvetler, Astsubaylar çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Devletimizin yücelmesini ve yükselmesinde büyük emeğiniz var. Emekli olan arkadaşlarımızın böyle güzel bir çatı altında toplanması bizi oldukça mutlu etti. Ben bu vesileyle tüm astsubaylarımızın Dünya Astsubaylar Günü'nü ve TEMAD'ın kuruluşunun 33. yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum" dedi.


İYİ İŞLERE İMZA ATIYORSUNUZ
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,  Türkiye Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi'ne gelerek burada Başkan Bekir Tülü ve yönetim kurulu üyeleriyle ziyaret etti. Gölcük'te çok iyi işlere imza atan derneklerin başında TEMAD' ın geldiğini söyleyen Ellibeş, “TEMAD, gerçekten Gölcük'ün mihenk taşlarından biri durumunda ve dernekçilik bakımından çok güzel şeylere imza atıyor. Bu bakımdan sizleri kutluyorum. İlçemizin menfaatleri doğrultusunda çalışıyorsunuz. Donanmasız Gölcük Gölcüksüz bir Donama düşünemiyorum. TEMAD'ın kuruluşunu 33. Yıldönümünü ve 6. Dünya astsubaylar gününüz kutlu olsun” dedi. 

“BUGÜN SİZLER İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN”
AK Parti İlçe Başkanı idris Alp, “Öncelikle tüm emekli ve muvazzaf astsubayların 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü'nü kutluyorum. Bugün sizler için önemli bir gün. Allah vatanını ve milletini seven her asker ve polisimizi korusun. Bu vatanı savunan her birey bizim için çok değerlidir”dedi.


Eczacı Turan Dumlu ve Kamu Kurumları derneği Başkanı lütfü yılmaz'da TEMAD'ın 33. Yıl dönümlerini kutladı.
TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti Başkan Tülü " Bu vatana hizmet etmekten her zaman mutluluk duymuşumdur. 80 darbesi sonrasında kapanan TEMAY dermeğimiz 17 Ekim 1984 yılında TEMAD adı altında tekrar kuruldu. 33 yıldır Türkiye'nin en büyük derneklerinden biri olarak hizmet veriyoruz. Bizlere böyle güzel bir gün verildiği için oldukça mutluyuz. Ziyaretiniz bizi çok onura etti, teşekkür ederiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.