LASTİK İŞ
ismail

ALTERNATİF TURİZM

25.04.2019 - 17:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALTERNATİF TURİZM

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü turizm haftasının son günü İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği seminerde , “Alternatif Turizm Potansiyeli” konuşuldu. Programa İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ercan Yamen, Kartepe Turizm MYO Müdürü Prof. Dr. Sami Karacan, İl Kültür ve Turizm Şube Müdürleri, davetliler ve öğrenciler katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Turizm Haftasının son etkinliğinde,  “Kocaeli’de Alternatif Turizm Potansiyeli” konulu bir seminer düzenlendi. Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü turizm haftasının son günü İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği seminerde , “Alternatif Turizm Potansiyeli” konuşuldu. Programa İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ercan Yamen, Kartepe Turizm MYO Müdürü Prof. Dr. Sami Karacan,  İl Kültür ve Turizm Şube Müdürleri, davetliler ve öğrenciler katıldı. KÖY EVLERİ KOÜ Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu'ndan Dr. Öğretim Üyesi Yüksel Güngör tarafından gerçekleştirilen sunumda ‘Alternatif Turizme’ ışık tutuldu. Güngör konuşmasında özetle şunları kaydetti: “ Alternatif turizmi geliştirmek amacıyla pilot kırsal turizm alanları oluşturulmalı, köyler bu amaçla eğitilmeli ve bu yönde uygun köy evleri düzlenmelidir” POTANSİYEL VAR “Kartepe Ketenceler Köyü kırsal turizm bölgesi ilan edilmiş olup Başisklele ve Kandıra’da bu potansiyel bulunmaktadır.  Bölge halkının başta ev pansiyonculuğu olmak üzere turizmle ilgili konularda bilinçlendirilmek adına çalışmalar sürdürülmelidir. Ev pansiyonculuğu ile ilgili resmi bir veri bulunmamakla birlikte Kandıra sahil kesimi ev pansiyonculuğu için uygundur” İl Müdür Vekili Ercan Yamen seminerin sonunda konuklara belge ve çiçek takdiminde bulundu.
Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü turizm haftasının son günü İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği seminerde , “Alternatif Turizm Potansiyeli” konuşuldu. Programa İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ercan Yamen, Kartepe Turizm MYO Müdürü Prof. Dr. Sami Karacan, İl Kültür ve Turizm Şube Müdürleri, davetliler ve öğrenciler katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Turizm Haftasının son etkinliğinde,  “Kocaeli’de Alternatif Turizm Potansiyeli” konulu bir seminer düzenlendi.

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü turizm haftasının son günü İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği seminerde , “Alternatif Turizm Potansiyeli” konuşuldu. Programa İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ercan Yamen, Kartepe Turizm MYO Müdürü Prof. Dr. Sami Karacan,  İl Kültür ve Turizm Şube Müdürleri, davetliler ve öğrenciler katıldı.
KÖY EVLERİ
KOÜ Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu'ndan Dr. Öğretim Üyesi Yüksel Güngör tarafından gerçekleştirilen sunumda ‘Alternatif Turizme’ ışık tutuldu. Güngör konuşmasında özetle şunları kaydetti: “ Alternatif turizmi geliştirmek amacıyla pilot kırsal turizm alanları oluşturulmalı, köyler bu amaçla eğitilmeli ve bu yönde uygun köy evleri düzlenmelidir”
POTANSİYEL VAR
“Kartepe Ketenceler Köyü kırsal turizm bölgesi ilan edilmiş olup Başisklele ve Kandıra’da bu potansiyel bulunmaktadır.  Bölge halkının başta ev pansiyonculuğu olmak üzere turizmle ilgili konularda bilinçlendirilmek adına çalışmalar sürdürülmelidir. Ev pansiyonculuğu ile ilgili resmi bir veri bulunmamakla birlikte Kandıra sahil kesimi ev pansiyonculuğu için uygundur” İl Müdür Vekili Ercan Yamen seminerin sonunda konuklara belge ve çiçek takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.