ALYANS SARIOĞLU KUYUMCULUKTAN ALINIR

Ekonomi 28.01.2018 - 15:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALYANS SARIOĞLU KUYUMCULUKTAN ALINIR

Sarıoğlu Kuyumculuk Gölcük ilçemizin en köklü esnaflarından birisidir. Gölcük halkımızın güvenini kazanan Sarıoğlu Kuyumculuk’un sahibi Hasan Zeki Sarı bu işi babasından devir almış. Çıraklı, kalfalık ve ustalık döneminin ardından işin başına geçmiş.

Sarıoğlu Kuyumculuk Gölcük ilçemizin en köklü esnaflarından birisi. Gölcük halkımızın güvenini kazanan Sarıoğlu Kuyumculuk’un sahibi Hasan Zeki Sarı bu işi babasından devir almış. Sarıoğlu Kuyumculuk ilk mağazasını 1982 yılından beri hizmet veriyor. Daha sonra tam karşısında ikinci mağazayı hayata geçirmiş. Özenle dizayn edilerek dekorasyonu yapılmış mağazalarla Gölcük halkının hizmetinde. Çarşı içinde Merkez Mahallesi 20 Sokak No.1 Gölcük adresinde hizmet sunuyor. Zeki Sarı Gölcük halkının güvenini kazanmış durumda. Gölcük halkımızın düğünlerde ve özel günlerinde her türlü takı ve mücevheratlarını Sarıoğlu Kuyumculuk’tan temin edebilirler. KİŞİYE ÖZEL ALYANS Sarıoğlu kuyumculuğun aynı zamanda yeni evlenecek çiftler için hazırladığı alyans dükkanı var. Çiftler istedikleri alyansın dizaynını özel olarak yaptırıyor. İşletme sahibi  Sarı”İşimizi yıllardır itina ile yapıyoruz. Babamın yanında çırak  olarak başladım. Kalfalık ve ustalık döneminin ardından babamdan mesleğini devraldım. Müşterinin bize olan güvenini boşa çıkarmıyoruz.  Yeni evlenecek  çiftler  veya alyansını yenilemek  isteyenlere kişiye özel  alyans yapıyoruz.  Özel takı  setlerimiz ve pırlantalarımız mevcut. Evlenmeden  önce bize uğrayın” dedi.      
Sarıoğlu Kuyumculuk Gölcük ilçemizin en köklü esnaflarından birisidir. Gölcük halkımızın güvenini kazanan Sarıoğlu Kuyumculuk’un sahibi Hasan Zeki Sarı bu işi babasından devir almış. Çıraklı, kalfalık ve ustalık döneminin ardından işin başına geçmiş.

Sarıoğlu Kuyumculuk Gölcük ilçemizin en köklü esnaflarından birisi. Gölcük halkımızın güvenini kazanan Sarıoğlu Kuyumculuk’un sahibi Hasan Zeki Sarı bu işi babasından devir almış. Sarıoğlu Kuyumculuk ilk mağazasını 1982 yılından beri hizmet veriyor. Daha sonra tam karşısında ikinci mağazayı hayata geçirmiş. Özenle dizayn edilerek dekorasyonu yapılmış mağazalarla Gölcük halkının hizmetinde. Çarşı içinde Merkez Mahallesi 20 Sokak No.1 Gölcük adresinde hizmet sunuyor. Zeki Sarı Gölcük halkının güvenini kazanmış durumda. Gölcük halkımızın düğünlerde ve özel günlerinde her türlü takı ve mücevheratlarını Sarıoğlu Kuyumculuk’tan temin edebilirler.

KİŞİYE ÖZEL ALYANS
Sarıoğlu kuyumculuğun aynı zamanda yeni evlenecek çiftler için hazırladığı alyans dükkanı var. Çiftler istedikleri alyansın dizaynını özel olarak yaptırıyor. İşletme sahibi  Sarı”İşimizi yıllardır itina ile yapıyoruz. Babamın yanında çırak  olarak başladım. Kalfalık ve ustalık döneminin ardından babamdan mesleğini devraldım. Müşterinin bize olan güvenini boşa çıkarmıyoruz.  Yeni evlenecek  çiftler  veya alyansını yenilemek  isteyenlere kişiye özel  alyans yapıyoruz.  Özel takı  setlerimiz ve pırlantalarımız mevcut. Evlenmeden  önce bize uğrayın” dedi.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.