AMAÇ YAŞLILARI MUTLU ETMEK

09.08.2017 - 11:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AMAÇ YAŞLILARI MUTLU ETMEK

Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi geçtiğimiz gün Kaymakam Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş’ı Değirmendere’de bulunan Baraka Cafe’de ağırladı.

DERNEĞE TAM DESTEK Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş’ı ağırlayan Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi, Altıntaş’a dernek çalışmaları ve derneğin hedefleri hakkında bilgi verdiler. Funda Altıntaş, “Bugün beni böylesine güzel kahvaltı programında ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra yaptığımız görüşme sonucu aldığımız karar neticesinde bu güzel derneği her Perşembe günü ziyaret edip, her konuda destek olacağım” dedi. “Derneğimiz adına Funda hanıma teşekkür ediyoruz” Dernek Başkanı Saime Türkmen, “Bugün değerli Kaymakamımız Mustafa Altıntaş beyefendinin eşi Funda Altıntaş hanımefendiyi burada ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Kendisine isteğimizi kırmayıp, geldiği için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizler derneğimizde çalışmalarımızı Huzurevi’nde kalan büyüklerimizin yüzlerini güldürmek, onların yanlarında olmak için sürdürüyoruz. Bunu uzun yıllardır da başardığımızı görmek bizleri çok mutlu ediyor. Çalışmalarımız hakkında Funda hanımı bilgilendirdik. Sağ olsun kendileri bizlere destek vereceğini açıkladı. Kendisine huzurevi’nde kalan büyüklerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.
Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi geçtiğimiz gün Kaymakam Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş’ı Değirmendere’de bulunan Baraka Cafe’de ağırladı.

DERNEĞE TAM DESTEK
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş’ı ağırlayan Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi, Altıntaş’a dernek çalışmaları ve derneğin hedefleri hakkında bilgi verdiler. Funda Altıntaş, “Bugün beni böylesine güzel kahvaltı programında ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra yaptığımız görüşme sonucu aldığımız karar neticesinde bu güzel derneği her Perşembe günü ziyaret edip, her konuda destek olacağım” dedi.

“Derneğimiz adına Funda hanıma teşekkür ediyoruz”
Dernek Başkanı Saime Türkmen, “Bugün değerli Kaymakamımız Mustafa Altıntaş beyefendinin eşi Funda Altıntaş hanımefendiyi burada ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Kendisine isteğimizi kırmayıp, geldiği için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizler derneğimizde çalışmalarımızı Huzurevi’nde kalan büyüklerimizin yüzlerini güldürmek, onların yanlarında olmak için sürdürüyoruz. Bunu uzun yıllardır da başardığımızı görmek bizleri çok mutlu ediyor. Çalışmalarımız hakkında Funda hanımı bilgilendirdik. Sağ olsun kendileri bizlere destek vereceğini açıkladı. Kendisine huzurevi’nde kalan büyüklerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.