LASTİK İŞ

''AMACIMIZ ÜZÜM YEMEK,BAĞCI DÖVMEK DEĞİL''

Gölcük 18.06.2019 - 17:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''AMACIMIZ ÜZÜM YEMEK,BAĞCI DÖVMEK DEĞİL''

Gölcük Kongre Sarayında Muhtarlarla bir araya gelen ve Gölcük sorunları ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Mustafa Irmak, amacımız üzüm yemek bağcıyı dövmek değil” dedi.

Dün Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak başkanlığında okul müdürleri ve Mahalle muhtarlarına yönelik toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Gölcük Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Kaymakam Yazı işleri müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, okul müdürleri ve mahalle muhtarları katılım sağladılar. Toplantıda konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak; “öncelikle düzenlenmiş olduğu toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Değerli konuklarımız, bu günkü toplantımız öncelikle gölcük için neler yapılacak ve var olan eksiklerimizi tamamlamak için gerekli çalışmalar yapmalıyız. Bunun için bizim amacımız üzüm yemektir. Bağcıyı dövmek değil. Okullarımız tatile girdi. Önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde gerekli tedbirlerin alınması için şimdiden çalışmaların yapılmalıdır. Önümüzde uzun bir zaman vardır. Güvenlik için özellikle ara sokaklara MOBESSE konulması için bizler çalışma yaparken siz değerli halkımızdan destek istiyoruz. Bu tür çalışmalar el birliği ile daha iyi olur. İlçemizde tüm kör noktaları görebilmek için MOBESSE kameraları konulacak. SEPAŞ’ın yetkilileri ile bir araya gelerek var olan enerji sorunun artık giderilmelidir. Bir daha bu sorunun yaşanmaması için çalışmalar yapmalıyız” dedi. İhsaniye Mahallesi Muhtarı Ahmet Özer; “mahallemizin en büyük sıkıntısı başta Kurban Bayramında İhsaniye bölgesinden kurbanlık hayvanların gelmesi ve büyük sıkıntı yaşayacaklarını, bu sıkıntını giderilmesi için hayvan pazarının İhsaniye tarafından kaldırılmasını talep ettiler. İrşadiye köyü mezarlığında çöp tenekesinin çalındığını iddia eden İrşadiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Kamışoğlu; “aynı zamanda mezarlık üzerinde yetişen çiçeklerin kesilmesi hepimizi üzdü” şeklinde şikayetlerini dile getirdi. Kaymakam Irmak; “bu var olan sıkıntılarının en iyi bir şekilde çözerek ilçemizi cazibe merkezi haline getirmeliyiz” dedi.    Fahri Haner  
Gölcük Kongre Sarayında Muhtarlarla bir araya gelen ve Gölcük sorunları ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Mustafa Irmak, amacımız üzüm yemek bağcıyı dövmek değil” dedi.

Dün Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak başkanlığında okul müdürleri ve Mahalle muhtarlarına yönelik toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, Gölcük Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Kaymakam Yazı işleri müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, okul müdürleri ve mahalle muhtarları katılım sağladılar.

Toplantıda konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak; “öncelikle düzenlenmiş olduğu toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Değerli konuklarımız, bu günkü toplantımız öncelikle gölcük için neler yapılacak ve var olan eksiklerimizi tamamlamak için gerekli çalışmalar yapmalıyız. Bunun için bizim amacımız üzüm yemektir. Bağcıyı dövmek değil. Okullarımız tatile girdi. Önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde gerekli tedbirlerin alınması için şimdiden çalışmaların yapılmalıdır. Önümüzde uzun bir zaman vardır. Güvenlik için özellikle ara sokaklara MOBESSE konulması için bizler çalışma yaparken siz değerli halkımızdan destek istiyoruz. Bu tür çalışmalar el birliği ile daha iyi olur. İlçemizde tüm kör noktaları görebilmek için MOBESSE kameraları konulacak.

SEPAŞ’ın yetkilileri ile bir araya gelerek var olan enerji sorunun artık giderilmelidir. Bir daha bu sorunun yaşanmaması için çalışmalar yapmalıyız” dedi. İhsaniye Mahallesi Muhtarı Ahmet Özer; “mahallemizin en büyük sıkıntısı başta Kurban Bayramında İhsaniye bölgesinden kurbanlık hayvanların gelmesi ve büyük sıkıntı yaşayacaklarını, bu sıkıntını giderilmesi için hayvan pazarının İhsaniye tarafından kaldırılmasını talep ettiler. İrşadiye köyü mezarlığında çöp tenekesinin çalındığını iddia eden İrşadiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Kamışoğlu; “aynı zamanda mezarlık üzerinde yetişen çiçeklerin kesilmesi hepimizi üzdü” şeklinde şikayetlerini dile getirdi. Kaymakam Irmak; “bu var olan sıkıntılarının en iyi bir şekilde çözerek ilçemizi cazibe merkezi haline getirmeliyiz” dedi.    Fahri Haner

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.