AMATÖR SPOR KULÜPLERİ ANTALYA YOLUNDA

Spor 11.10.2018 - 14:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AMATÖR SPOR KULÜPLERİ ANTALYA YOLUNDA

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Büyükşehir Belediyesi ve sponsorların desteğiyle geleneksel olarak düzenlediği Başkanlar Kurulu toplantısı için Antalya'ya gidiyor.

Bu yıl 5. organizasyon için amatör kulüp başkanları ve spor adamlarından oluşan 600 kişilik grup bu gece yarısı Antalya yoluna çıkıyor. Tahsis edilen 8 otobüs Hasan Doğan Amatör Evi önünden saat 00.30’da hareket edecek. Uçak ve kendi araçlarıyla gidenler de olacak. Kafilenin cuma öğlen saatlerinde Side’de 5 yıldızlı Suena Hotel’de olması bekleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, tüm ilçe belediye başkanları ile TFF yönetim kurulu üyesi ve konfederasyon başkanı Ali Düşmez organizasyona davetli. VALİ AKSOY'DA KATILABİLİR Vali Hüseyin Aksoy programının uygun olması durumunda amatör spor ailesiyle birlikte olacak. İlk gün serbest. İkinci gün cumartesi sabah 07.30’da Büyükşehir Başkanı Karaosmanoğlu öncülüğünde yürüyüş yapılacak, ardından saat 10.00’da eğitim çalıştayı var. Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe Belediye Başkanları sunumlar yapacak. Öğleden sonra yine serbest. Üçüncü ve son gün ise sportif etkinlikler gerçekleştirilecek. Bu arada cumartesi akşamı Belediye Başkanları ilçelerindeki kulüplerle bir araya gelecek, sorun ve beklentiler konuşulacak. Kafile pazartesi kahvaltının ardından otelden ayrılıp dönüşe geçecek.
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Büyükşehir Belediyesi ve sponsorların desteğiyle geleneksel olarak düzenlediği Başkanlar Kurulu toplantısı için Antalya'ya gidiyor.

Bu yıl 5. organizasyon için amatör kulüp başkanları ve spor adamlarından oluşan 600 kişilik grup bu gece yarısı Antalya yoluna çıkıyor. Tahsis edilen 8 otobüs Hasan Doğan Amatör Evi önünden saat 00.30’da hareket edecek. Uçak ve kendi araçlarıyla gidenler de olacak. Kafilenin cuma öğlen saatlerinde Side’de 5 yıldızlı Suena Hotel’de olması bekleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, tüm ilçe belediye başkanları ile TFF yönetim kurulu üyesi ve konfederasyon başkanı Ali Düşmez organizasyona davetli.

VALİ AKSOY'DA KATILABİLİR

Vali Hüseyin Aksoy programının uygun olması durumunda amatör spor ailesiyle birlikte olacak. İlk gün serbest. İkinci gün cumartesi sabah 07.30’da Büyükşehir Başkanı Karaosmanoğlu öncülüğünde yürüyüş yapılacak, ardından saat 10.00’da eğitim çalıştayı var. Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe Belediye Başkanları sunumlar yapacak. Öğleden sonra yine serbest. Üçüncü ve son gün ise sportif etkinlikler gerçekleştirilecek. Bu arada cumartesi akşamı Belediye Başkanları ilçelerindeki kulüplerle bir araya gelecek, sorun ve beklentiler konuşulacak. Kafile pazartesi kahvaltının ardından otelden ayrılıp dönüşe geçecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.