LASTİK İŞ
ismail

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE TAM DESTEK

Spor 15.07.2016 - 12:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE TAM DESTEK

Gölcük Belediyesi 7 yıldır Amatör Spor Kulüplerine yapılan malzeme desteğini, bu yıl 8. kez yaparak Amatör Spor Kulüplerine bir kez daha büyük bir katkıda bulundu. Bu kapsamda toplam 15 spor kulübüne malzeme yardımı yapıldı.

Malzeme Dağıtımı Başkan Ellibeş bizzat kendisi yaparken, dağıtım töreninde Başkan Ellibeş’in yanı sıra Gölcük Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Amatör Spor Kulüpleri Başkan ve Yöneticileri de bulundu. Değirmenderespor, Gölcük İdmanyurdu, Harb-İşspor, İhsaniyespor, İhsaniye Doğan spor, Ulaşlıspor, Halıderespor, Kavaklıspor, Şirinköyspor, Hisareynspor, Gölcük Gençler Birliğispor, Yazlık spor, Asarköyspor, İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Gölcük Karadeniz Spor olmak üzere toplam 15 Amatör Spor Kulübüne 8. kez malzeme yardımı yapıldı. Gölcük Belediyesi takımların istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda, maç kramponu, maç topu, antrenman penyesi, antrenman şortu, antrenman çorabı, antrenman eşofman takımı, maç tozluğu, kaleci maç eldiveni, kaleci antrenman eşofmanı, tekmelik, yağmurluk, antrenman yeleği, suluk, spor ayakkabı, seranomi eşofmanı, sarkaç top, antrenman çanağı, antrenman çemberi, istasyon seti, el pompası, antrenman merdiveni, huni, halı saha ayakkabısı olmak üzere malzeme yardımında bulunuldu. AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZİ GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Birtakım sebepler ve bahaneler bizleri bir araya getirecek. Yine burada spor adına beraberiz. Bir gerçek var ki o da spor, devam ediyor. Sezonun açılmasına daha var ama spor kulüplerimize malzemelerimizi önceden verelim, herkes ona göre tedbirini alsın. Yönetici arkadaşlarımıza ve kulüp başkanlarımıza teşekkür ediyorum, her zamanki gibi gönüllülük ve fedakarlık sizlerde. Sizler bu işlere öncülük yapıyorsunuz bizde yerel yönetim olarak destek olmaya çalışıyoruz ve her zaman da imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz. Sizi teşvik etmeye gayret ediyoruz.  Hepimizin ortak hedefi amacı gayesi Gölcükte yaşayan çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı, sıhhatli, daha ahlaklı, dürüst, birbirleriyle barışık topluma faydalı bir birey olarak yetişmelerine katkı sunmak. Spor da bunu sağlıyor zaten. İnşallah sizler umduğunuzu yakalarsınız bu sezon. Öncelikle sağlıklı bir şekilde, kaza olmadan, ahlaki değerlere önem verecek şekilde sezonu kapatırsınız” dedi.  
Gölcük Belediyesi 7 yıldır Amatör Spor Kulüplerine yapılan malzeme desteğini, bu yıl 8. kez yaparak Amatör Spor Kulüplerine bir kez daha büyük bir katkıda bulundu. Bu kapsamda toplam 15 spor kulübüne malzeme yardımı yapıldı.

Malzeme Dağıtımı Başkan Ellibeş bizzat kendisi yaparken, dağıtım töreninde Başkan Ellibeş’in yanı sıra Gölcük Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Amatör Spor Kulüpleri Başkan ve Yöneticileri de bulundu.

Değirmenderespor, Gölcük İdmanyurdu, Harb-İşspor, İhsaniyespor, İhsaniye Doğan spor, Ulaşlıspor, Halıderespor, Kavaklıspor, Şirinköyspor, Hisareynspor, Gölcük Gençler Birliğispor, Yazlık spor, Asarköyspor, İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Gölcük Karadeniz Spor olmak üzere toplam 15 Amatör Spor Kulübüne 8. kez malzeme yardımı yapıldı. Gölcük Belediyesi takımların istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda, maç kramponu, maç topu, antrenman penyesi, antrenman şortu, antrenman çorabı, antrenman eşofman takımı, maç tozluğu, kaleci maç eldiveni, kaleci antrenman eşofmanı, tekmelik, yağmurluk, antrenman yeleği, suluk, spor ayakkabı, seranomi eşofmanı, sarkaç top, antrenman çanağı, antrenman çemberi, istasyon seti, el pompası, antrenman merdiveni, huni, halı saha ayakkabısı olmak üzere malzeme yardımında bulunuldu.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZİ GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Birtakım sebepler ve bahaneler bizleri bir araya getirecek. Yine burada spor adına beraberiz. Bir gerçek var ki o da spor, devam ediyor. Sezonun açılmasına daha var ama spor kulüplerimize malzemelerimizi önceden verelim, herkes ona göre tedbirini alsın. Yönetici arkadaşlarımıza ve kulüp başkanlarımıza teşekkür ediyorum, her zamanki gibi gönüllülük ve fedakarlık sizlerde. Sizler bu işlere öncülük yapıyorsunuz bizde yerel yönetim olarak destek olmaya çalışıyoruz ve her zaman da imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz. Sizi teşvik etmeye gayret ediyoruz.  Hepimizin ortak hedefi amacı gayesi Gölcükte yaşayan çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı, sıhhatli, daha ahlaklı, dürüst, birbirleriyle barışık topluma faydalı bir birey olarak yetişmelerine katkı sunmak. Spor da bunu sağlıyor zaten. İnşallah sizler umduğunuzu yakalarsınız bu sezon. Öncelikle sağlıklı bir şekilde, kaza olmadan, ahlaki değerlere önem verecek şekilde sezonu kapatırsınız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.