LASTİK İŞ

AMATÖR SPOR SAHALARI YENİLENİYOR

Spor 20.11.2018 - 10:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AMATÖR SPOR SAHALARI YENİLENİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki spor sahalarında yenileme çalışması yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente spor alanı kazandırmanın yanı sıra önceden var olan sahaları da elden geçiriyor. Sporcuların daha sağlıklı ve modern ortamlarda müsabakalarını yapabilmeleri için çalışma yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ilçe statlarında yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Karamürsel Stadı’nda bir dizi uygulama yapılıyor.   KOŞU PARKURU Büyükşehir Belediyesi spora ve sporcuya verdiği desteği sürdürüyor. Bu kapsamda Karamürsel Stadı’nda bakım ve yenile çalışmaları gerçekleştiriliyor.   Bakıma alınan stadın zemini yapısı iyileştiriliyor. Sahanın zemininde yer alan eski yıpranmış sentetik çim kaldırılarak yerine yenisi yerleştiriliyor. Çalışma kapsamında sahanın çevresinde üç kulvarlı koşu parkuru oluşturuluyor. Saha yenileme çalışmalarının yanı sıra çevre düzenlemeleri de yapılıyor.   AMATÖR KLÜPLERİN MÜSABAKA ALANI Çalışmada 9 bin 600 metrekare sentetik çim halı döşeniyor. Karamürsel Stadı’nda sentetik çim halı altı tesviye işlemine devam ediliyor. Tesviye işleminin tamamlanmasın ardından halı serim işlemine başlanacak. Çalışma kapsamında kale arkası top tutucu imalatı da yapılacak. Karamürsel Stadı amatör spor kulüpleri için bir tesis özelliğini taşıyor. Amatör ligdeki müsabakalarda stat zaman zaman ev sahipliği yapıyor.      KANDIRA SAHASI DA YENİLENİYOR Proje kapsamında Kandıra ilçe stadında da yenileme çalışmaları yapılıyor. Sentetik çim halısı serilen sahanın üzerine silis kum serimi devam edecek.  Çevre hatıl imalatları yapılan sahada çevre hatılı üzerine panel çıt montajı devam ediyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki spor sahalarında yenileme çalışması yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente spor alanı kazandırmanın yanı sıra önceden var olan sahaları da elden geçiriyor. Sporcuların daha sağlıklı ve modern ortamlarda müsabakalarını yapabilmeleri için çalışma yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ilçe statlarında yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Karamürsel Stadı’nda bir dizi uygulama yapılıyor.

 

KOŞU PARKURU

Büyükşehir Belediyesi spora ve sporcuya verdiği desteği sürdürüyor. Bu kapsamda Karamürsel Stadı’nda bakım ve yenile çalışmaları gerçekleştiriliyor.   Bakıma alınan stadın zemini yapısı iyileştiriliyor. Sahanın zemininde yer alan eski yıpranmış sentetik çim kaldırılarak yerine yenisi yerleştiriliyor. Çalışma kapsamında sahanın çevresinde üç kulvarlı koşu parkuru oluşturuluyor. Saha yenileme çalışmalarının yanı sıra çevre düzenlemeleri de yapılıyor.

 

AMATÖR KLÜPLERİN MÜSABAKA ALANI

Çalışmada 9 bin 600 metrekare sentetik çim halı döşeniyor. Karamürsel Stadı’nda sentetik çim halı altı tesviye işlemine devam ediliyor. Tesviye işleminin tamamlanmasın ardından halı serim işlemine başlanacak. Çalışma kapsamında kale arkası top tutucu imalatı da yapılacak. Karamürsel Stadı amatör spor kulüpleri için bir tesis özelliğini taşıyor. Amatör ligdeki müsabakalarda stat zaman zaman ev sahipliği yapıyor.   

 

KANDIRA SAHASI DA YENİLENİYOR

Proje kapsamında Kandıra ilçe stadında da yenileme çalışmaları yapılıyor. Sentetik çim halısı serilen sahanın üzerine silis kum serimi devam edecek. 

Çevre hatıl imalatları yapılan sahada çevre hatılı üzerine panel çıt montajı devam ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.