LASTİK İŞ

AMATÖR SÜPER LİG DE İLK YARI SONLANIYOR

16.11.2017 - 22:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AMATÖR SÜPER LİG DE İLK YARI SONLANIYOR

Kocaeli Amatör Süper Ligi’nde 2017-2018 futbol sezonun ilk yarısı, cumartesi ve Pazar günü her iki grupta oynanacak olan 10 maçla tamamlanacak.

Bu sezon, ligin 2. Yarısına hiç ara verilmeden başlanacak. A Grubunda ilçemizi temsil eden İhsaniyespor ilk yarının son haftasına Büyük Derbentspor’a konuk olurken, diğer temsilcimiz Seka Doğanspor, Pazar günü kendi evinde Kocaeli Güneşspor’u konuk edecek. B Grubundaki temsilcimiz Değirmenderespor ise ligin ilk yarısını Kandıra’da, Kandıra Gençlerbirliği maçı ile sonlandıracak   DEĞİRMENDERESPOR-B.DERBENTSPOR Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu’nda ilçemizi temsil eden Değirmenderespor, ligin ilk yarısını Kandıra’da, Kandıra Gençlerbirliği maçı ile sonlandıracak. Cumartesi günü Saat 17.00 das Kandıra Stadı’nda oynanacak olan Kandıra Gençlerbirliği-Değirmenderespor maçı, son haftanın izlenmeye değer en güzel maçlarından birisi olacak. Bu zorlu maç öncesinde her takımın puanı da 14. Temsilcimiz Değirmenderespor, averajla 5. Sırada bullunuyor. Kazan takım, ligin 2. Yarısı için çok büyük bir avantaj sağlayacak.   B. DERBENTSPOR-İHSANİYESPOR İlçemizi Amatör Süper Lig A Grubu’nda temsil eden İhsaniyespor, ilk yarının son maçında Büyük Derbentspor’a konuk olacak. İhsaniyespor, hatırlanacağı üzere, ligdeki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Hereke Yıkdızspor’u 2-1 yenerek elde etmişti. Pazar günü Saat 15.00 da Kandıra Stadı’nda oynanacak olan, Kandıra Gençlerbirliği-İhsaniyespor maçı, haftanın bol gollü ve heyecanlı geçmesine namzet bir maç olarak göze çarpıyor.   SEKA DOĞANSPOR-K. GÜNEŞSPOR Süper Lig A Grubundaki bir diğer temsilcimiz Seka Doğanspor, Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Kocaeli Güneşspor’u yenemezse, ligin ilk yarısını galibiyet alamadan kapayacak. Geçtiğimiz hafta içinde, takımı Yaşar Nalbantoğlu’na teslim eden Seka Doğanspor, deplasmanda oynadığı maçta Çınarlıspor’un zaaflarından yarralanamayınca, maçı 2-0 yenik kapamıştı. Seka Doğanspor ile Kocaeli Güneşsspor arasımdaki ilk yarının son maçı, Pazar günü saat 17.45 de Kavaklı Stadı’nda oynanacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. ************************  
Kocaeli Amatör Süper Ligi’nde 2017-2018 futbol sezonun ilk yarısı, cumartesi ve Pazar günü her iki grupta oynanacak olan 10 maçla tamamlanacak.

Bu sezon, ligin 2. Yarısına hiç ara verilmeden başlanacak. A Grubunda ilçemizi temsil eden İhsaniyespor ilk yarının son haftasına Büyük Derbentspor’a konuk olurken, diğer temsilcimiz Seka Doğanspor, Pazar günü kendi evinde Kocaeli Güneşspor’u konuk edecek. B Grubundaki temsilcimiz Değirmenderespor ise ligin ilk yarısını Kandıra’da, Kandıra Gençlerbirliği maçı ile sonlandıracak

 

DEĞİRMENDERESPOR-B.DERBENTSPOR

Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubu’nda ilçemizi temsil eden Değirmenderespor, ligin ilk yarısını Kandıra’da, Kandıra Gençlerbirliği maçı ile sonlandıracak. Cumartesi günü Saat 17.00 das Kandıra Stadı’nda oynanacak olan Kandıra Gençlerbirliği-Değirmenderespor maçı, son haftanın izlenmeye değer en güzel maçlarından birisi olacak. Bu zorlu maç öncesinde her takımın puanı da 14. Temsilcimiz Değirmenderespor, averajla 5. Sırada bullunuyor. Kazan takım, ligin 2. Yarısı için çok büyük bir avantaj sağlayacak.

 

B. DERBENTSPOR-İHSANİYESPOR

İlçemizi Amatör Süper Lig A Grubu’nda temsil eden İhsaniyespor, ilk yarının son maçında Büyük Derbentspor’a konuk olacak. İhsaniyespor, hatırlanacağı üzere, ligdeki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Hereke Yıkdızspor’u 2-1 yenerek elde etmişti. Pazar günü Saat 15.00 da Kandıra Stadı’nda oynanacak olan, Kandıra Gençlerbirliği-İhsaniyespor maçı, haftanın bol gollü ve heyecanlı geçmesine namzet bir maç olarak göze çarpıyor.

 

SEKA DOĞANSPOR-K. GÜNEŞSPOR

Süper Lig A Grubundaki bir diğer temsilcimiz Seka Doğanspor, Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Kocaeli Güneşspor’u yenemezse, ligin ilk yarısını galibiyet alamadan kapayacak. Geçtiğimiz hafta içinde, takımı Yaşar Nalbantoğlu’na teslim eden Seka Doğanspor, deplasmanda oynadığı maçta Çınarlıspor’un zaaflarından yarralanamayınca, maçı 2-0 yenik kapamıştı. Seka Doğanspor ile Kocaeli Güneşsspor arasımdaki ilk yarının son maçı, Pazar günü saat 17.45 de Kavaklı Stadı’nda oynanacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.