LASTİK İŞ
ismail

''AMATÖRDE AKTARMA ÜCRETLERİ KALDIRILMALI !''

09.12.2015 - 19:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

''AMATÖRDE AKTARMA ÜCRETLERİ KALDIRILMALI !''

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ASKF yönetimini makamında ağırladı

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu merkez binadaki çalışma ofisinde ziyaret etti. Amatör sporun Kocaeli’deki geldiği son durum üzerinde değerlendirme şansının yakalandığı görüşmede önemli açıklamalar yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Amatör sporun üzerinde yük olan aktarma ücretleri kalkmalıdır. Bunun düzeltilmesi için TFF nezdinde ve Ankara’da girişimler yapılmalıdır. Zaten büyük fedakârlıklarla gençliğe hizmet edilen kulüplerimiz, bu tür ekonomik zorluklarla karşılaşmamalıdır” dedi.   GENÇLER İSTEDİKLERİ KULÜPLERDE OYNAMALIDIR Kocaeli ASKF yönetimiyle görüş alışverişi yapan ve kulüplerin gençlik üzerinde olumlu etkilerini konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimiz istedikleri kulüpte oynayabilmelidirler. Önceden bildirmek koşuluyla artık yüksek transfer ücretleri gençler üzerinde baskı oluşturmamalıdır. Çoğu genç yetenek bu transfer ücreti nedeniyle kendilerini daha iyi noktalara taşıyacak kulüplere transfer olamıyorlar” şeklinde konuştu. Kulüp yöneticilerinin sporcularını evlatları gibi görmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Amatör kulüplerde büyük paralar harcatmayın ve müsaade etmeyin. Bu durum bence amatör sporun ruhuna da terstir” dedi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Her yıl ödenen aktarma bedelleri artık kalkmalıdır. Bu para kentimizde veya kulüplerimizde kalmalıdır” açıklamalarını yaptı.   GEREKLİ LOBİYİ YAPMALISINIZ Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na ödenen aktarma ücretleri konusunda sorumlu olan kurumlarla girişimlerde bulunulmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “KASKF yönetimi burada lobi faaliyetleri yaparak çalışmalıdır. Spor Bakanlığı ve TFF gibi kurumlarla irtibata geçerek, başta Kocaeli olmak üzere ülkemizin diğer şehirlerindeki amatör spora da katkı olur” diyerek sözlerini tamamladı. KASKF Başkanı Murat Aydın da, Antalya’da yapılan ikinci başkanlar kurulu toplantısına katılması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bir kez daha yönetim olarak teşekkür etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ASKF yönetimini makamında ağırladı

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu merkez binadaki çalışma ofisinde ziyaret etti. Amatör sporun Kocaeli’deki geldiği son durum üzerinde değerlendirme şansının yakalandığı görüşmede önemli açıklamalar yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Amatör sporun üzerinde yük olan aktarma ücretleri kalkmalıdır. Bunun düzeltilmesi için TFF nezdinde ve Ankara’da girişimler yapılmalıdır. Zaten büyük fedakârlıklarla gençliğe hizmet edilen kulüplerimiz, bu tür ekonomik zorluklarla karşılaşmamalıdır” dedi.

 

GENÇLER İSTEDİKLERİ KULÜPLERDE OYNAMALIDIR

Kocaeli ASKF yönetimiyle görüş alışverişi yapan ve kulüplerin gençlik üzerinde olumlu etkilerini konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimiz istedikleri kulüpte oynayabilmelidirler. Önceden bildirmek koşuluyla artık yüksek transfer ücretleri gençler üzerinde baskı oluşturmamalıdır. Çoğu genç yetenek bu transfer ücreti nedeniyle kendilerini daha iyi noktalara taşıyacak kulüplere transfer olamıyorlar” şeklinde konuştu. Kulüp yöneticilerinin sporcularını evlatları gibi görmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Amatör kulüplerde büyük paralar harcatmayın ve müsaade etmeyin. Bu durum bence amatör sporun ruhuna da terstir” dedi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Her yıl ödenen aktarma bedelleri artık kalkmalıdır. Bu para kentimizde veya kulüplerimizde kalmalıdır” açıklamalarını yaptı.

 

GEREKLİ LOBİYİ YAPMALISINIZ

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na ödenen aktarma ücretleri konusunda sorumlu olan kurumlarla girişimlerde bulunulmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “KASKF yönetimi burada lobi faaliyetleri yaparak çalışmalıdır. Spor Bakanlığı ve TFF gibi kurumlarla irtibata geçerek, başta Kocaeli olmak üzere ülkemizin diğer şehirlerindeki amatör spora da katkı olur” diyerek sözlerini tamamladı. KASKF Başkanı Murat Aydın da, Antalya’da yapılan ikinci başkanlar kurulu toplantısına katılması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bir kez daha yönetim olarak teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.