LASTİK İŞ

AMATÖRE BÜYÜK DESTEK

Spor 13.10.2018 - 22:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AMATÖRE BÜYÜK DESTEK

KASKF'ın düzenlediği Antalya'da yapılan 5.Amatör Spor Çalıştayı'na katılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş burada Gölcük Amatör kulüp başkanları ile toplantı yaptı. Toplantıya KASFK Başkanı Murat Aydın'da katıldı.

Kocaeli ASKF'ın düzenlediği  Antalya'da yapılan 5.Amatör Spor Çalıştayı'nda Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Antalya Belediye Başkanı Münir Karaoğlu'nun da katılıp konuşma yaptı. Çalıştay  da Gölcük kafilesi disiplin ve katılımları ile göz doldurdu. Önceki akşam Sueno otelin toplantı salonunda 14 Kulüp başkanı'nın katıldığı toplantıda amatörlerin sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Ellibeş kulüplerin sorunlarının  çözümü için başkan Yardımcısı Levent Değirmenci'ye talimat verdi.  Samimi ortamda yapılan toplantıda Başkan Ellibeş ve Kulüp Başkanları Gölcük amatör sporu için ele ele verip tesisleşme ile tesislerin bakımı,onarımı ve korunması yönünde karar aldılar. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kendisine teşekkür eden kulüp Başkanlarına "sizler olmasanız bu yük devletin omuzlarına kalacaktı.Dolayısıyla Belediye bundan sorumlu olacaktı.Allah sizden razı olsun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutuyorsunuz. Bizde sizlere gereken desteği yapmaya devam edeceğiz" dedi. TEŞEKKÜR ETTİ Kavaklı spor Başkanı Cevdet Barış Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür ederek "spor siyasetin üzerinde bir olay. Gölcük amatör spor kulüpleri olarak sevgide buluştuk,dostluklarımız pekişti,sizden aldığımız destekle gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıyoruz. Nufüs arttıkça cami,okul  yapan devlet ve kurumları aynı hassasiyeti spor sahalarına da göstermeli gerçi biz şanslıyız sporu seven Başkanlarla çalışıyoruz,teşekkür ederim" dedi. Öte yandan Başkan Ellibeş  ve 14 kulüp başkanı ile temsil eden Gölcük kafilesi çalıştayın gözdesi oldu.  Sportif dostlukların pekiştiği ve amatör sporun sorunlarının masaya yatırıldığı çalıştay yarın son bulacak.
KASKF'ın düzenlediği Antalya'da yapılan 5.Amatör Spor Çalıştayı'na katılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş burada Gölcük Amatör kulüp başkanları ile toplantı yaptı. Toplantıya KASFK Başkanı Murat Aydın'da katıldı.

Kocaeli ASKF'ın düzenlediği  Antalya'da yapılan 5.Amatör Spor Çalıştayı'nda Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Antalya Belediye Başkanı Münir Karaoğlu'nun da katılıp konuşma yaptı. Çalıştay  da Gölcük kafilesi disiplin ve katılımları ile göz doldurdu. Önceki akşam Sueno otelin toplantı salonunda 14 Kulüp başkanı'nın katıldığı toplantıda amatörlerin sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Ellibeş kulüplerin sorunlarının  çözümü için başkan Yardımcısı Levent Değirmenci'ye talimat verdi.  Samimi ortamda yapılan toplantıda Başkan Ellibeş ve Kulüp Başkanları Gölcük amatör sporu için ele ele verip tesisleşme ile tesislerin bakımı,onarımı ve korunması yönünde karar aldılar. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kendisine teşekkür eden kulüp Başkanlarına "sizler olmasanız bu yük devletin omuzlarına kalacaktı.Dolayısıyla Belediye bundan sorumlu olacaktı.Allah sizden razı olsun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutuyorsunuz. Bizde sizlere gereken desteği yapmaya devam edeceğiz" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kavaklı spor Başkanı Cevdet Barış Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür ederek "spor siyasetin üzerinde bir olay. Gölcük amatör spor kulüpleri olarak sevgide buluştuk,dostluklarımız pekişti,sizden aldığımız destekle gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıyoruz. Nufüs arttıkça cami,okul  yapan devlet ve kurumları aynı hassasiyeti spor sahalarına da göstermeli gerçi biz şanslıyız sporu seven Başkanlarla çalışıyoruz,teşekkür ederim" dedi.
Öte yandan Başkan Ellibeş  ve 14 kulüp başkanı ile temsil eden Gölcük kafilesi çalıştayın gözdesi oldu.

 Sportif dostlukların pekiştiği ve amatör sporun sorunlarının masaya yatırıldığı çalıştay yarın son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.