LASTİK İŞ
ismail

ANA KUCAĞI ÇOCUK KULÜBÜ KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Eğitim 20.09.2017 - 09:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ANA KUCAĞI ÇOCUK KULÜBÜ KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

İlçemizin ruhsatlı ve şartlara uygun, yeterlilik belgesi olan tek Çocuk Kulübü olan, Ana Kucağı Kreşi, eğitime yaptığı yatırımlarına hız verdi. Kaliteli eğitim için, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Ana Kucağı Çocuk Kulübü, yeni öğretmenleri ile fark yaratmaya devam ediyor.  İlçemizde Merkez Mahallesi Donanma Caddesi B Kapı karşında hizmet veren ve son yıllarda Çocukların Sosyal ve Kültürel gelişimini artırmayı amaçlayan, Gölcük Ana Kucağı Çocuk Kulübü, ilçemizde 17 aydır ilçe merkezinde hizmet veriyor.  Yeni Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile birlikte, Ana Kucağı Çocuk Kulübü, devlete ait birçok kurumun denetiminden geçtikten sonra, Valilik onayı ile Gölcük'de ruhsat alan tek Çocuk Kulübü olma özelliğini taşıyor. İşte bu ünvana layık olmak için, eğitim kadrosunu sürekli geliştiren ve eğitimin hizmet çıtasını yükselten, Ana Kucağı Çocuk Kulübü son olarak, hepsi diplomalı branş öğretmeni olan, Matematik, Tarih ve Din öğretmenlerini bünyesine katarak, çocukların eğitiminde önemli bir adım attı.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, ilçemizin ruhsatlı tek Çocuk Kulübü olma özelliğine sahip, bu eğitim kurumuzu eğitime yaptığı yatırımlardan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.   

İlçemizin ruhsatlı ve şartlara uygun, yeterlilik belgesi olan tek Çocuk Kulübü olan, Ana Kucağı Kreşi, eğitime yaptığı yatırımlarına hız verdi. Kaliteli eğitim için, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Ana Kucağı Çocuk Kulübü, yeni öğretmenleri ile fark yaratmaya devam ediyor. 
İlçemizde Merkez Mahallesi Donanma Caddesi B Kapı karşında hizmet veren ve son yıllarda Çocukların Sosyal ve Kültürel gelişimini artırmayı amaçlayan, Gölcük Ana Kucağı Çocuk Kulübü, ilçemizde 17 aydır ilçe merkezinde hizmet veriyor. 
Yeni Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile birlikte, Ana Kucağı Çocuk Kulübü, devlete ait birçok kurumun denetiminden geçtikten sonra, Valilik onayı ile Gölcük'de ruhsat alan tek Çocuk Kulübü olma özelliğini taşıyor.
İşte bu ünvana layık olmak için, eğitim kadrosunu sürekli geliştiren ve eğitimin hizmet çıtasını yükselten, Ana Kucağı Çocuk Kulübü son olarak, hepsi diplomalı branş öğretmeni olan, Matematik, Tarih ve Din öğretmenlerini bünyesine katarak, çocukların eğitiminde önemli bir adım attı. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, ilçemizin ruhsatlı tek Çocuk Kulübü olma özelliğine sahip, bu eğitim kurumuzu eğitime yaptığı yatırımlardan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.