LASTİK İŞ
ismail

ANA KUCAĞI KREŞİ'NİN BALOSU BU AKŞAM

13.07.2017 - 08:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ANA KUCAĞI KREŞİ'NİN BALOSU BU AKŞAM

İlçemizde bu yıl 2'inci dönemine giren ve çalışan çocuklu ailelerin tercihi olan, Gölcük Ana Kucağı Kreşi Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü, bu akşam Yeni Mahalle'de bulunan Neşeli Aile Çay Bahçesinde, Yıl Sonu Balosu düzenleyecek.  Bu balo için uzun zamandır hazırlanan kreş yönetimi, deyim yerindeyse çocuklarla yatıp, çocuklarla kalkıyor. Bu akşam yapılacak olan, Yıl Sonu Balosunda, minik öğrencilerin hazırladığı gösteriler ve müzik dinletisi olacak.  Ancak minik öğrencilerden çok bu heyecanı, kreş yönetimi ile veliler yaşıyormuş. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, öğrenci velilerinin yanı sıra, Gölcüklüler'i, Neşeli Aile Çay Behçesine davet ediyor, Yıl Sonu Balosu için emeği geçenleri kutluyoruz. 

İlçemizde bu yıl 2'inci dönemine giren ve çalışan çocuklu ailelerin tercihi olan, Gölcük Ana Kucağı Kreşi Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübü, bu akşam Yeni Mahalle'de bulunan Neşeli Aile Çay Bahçesinde, Yıl Sonu Balosu düzenleyecek. 
Bu balo için uzun zamandır hazırlanan kreş yönetimi, deyim yerindeyse çocuklarla yatıp, çocuklarla kalkıyor. Bu akşam yapılacak olan, Yıl Sonu Balosunda, minik öğrencilerin hazırladığı gösteriler ve müzik dinletisi olacak. 
Ancak minik öğrencilerden çok bu heyecanı, kreş yönetimi ile veliler yaşıyormuş. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, öğrenci velilerinin yanı sıra, Gölcüklüler'i, Neşeli Aile Çay Behçesine davet ediyor, Yıl Sonu Balosu için emeği geçenleri kutluyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.