LASTİK İŞ

ANADOLU LİSESİ YENİ EĞİTİM YILINA HAZIRLANIYOR

Eğitim 31.07.2018 - 18:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ANADOLU LİSESİ YENİ EĞİTİM YILINA HAZIRLANIYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İnşaat-Emlak Bölümü Şube Müdürü Ahmet Şimşek inşaatı devam etmekte olan Gölcük Anadolu Lisesi’ne de çalışmaları yerinde incelediler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ercan Gülsuyu ve İnşaat-Emlak Bölümü Şube Müdürü Ahmet Şimşek inşaatı devam etmekte olan Gölcük Anadolu Lisesi’ne de çalışmaları yerinde incelediler. Okullar yenileniyor, eğitimde başarının çıtası yükseliyor İlçemizde belirlenen okullarda yeni eğitim ve öğretim yılına başlamadan okulların tadilatı ve yenileme çalışmaları sürüyor. Gölcük’te eğitimin çıtası öğrencilere son model, çağdaş ve son teknoloji okullar hediye edilmesiyle daha da yükseliyor. Okullarda yapılan çalışmaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yakından takip ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürüm  Ercan Gülsuyu ve İnşaat-Emlak Bölümü Şube Müdürü Ahmet Şimşek inşaatı devam etmekte olan Gölcük Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulunarak, çalışmaları yerinde incelediler. Gülsuyu, okulların yeni eğitim ve öğretim yılına yetişeceğini belirtti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve İnşaat-Emlak Bölümü Şube Müdürü Ahmet Şimşek inşaatı devam etmekte olan Gölcük Anadolu Lisesi’ne de çalışmaları yerinde incelediler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ercan Gülsuyu ve İnşaat-Emlak Bölümü Şube Müdürü Ahmet Şimşek inşaatı devam etmekte olan Gölcük Anadolu Lisesi’ne de çalışmaları yerinde incelediler.

Okullar yenileniyor, eğitimde başarının çıtası yükseliyor

İlçemizde belirlenen okullarda yeni eğitim ve öğretim yılına başlamadan okulların tadilatı ve yenileme çalışmaları sürüyor. Gölcük’te eğitimin çıtası öğrencilere son model, çağdaş ve son teknoloji okullar hediye edilmesiyle daha da yükseliyor. Okullarda yapılan çalışmaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yakından takip ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürüm  Ercan Gülsuyu ve İnşaat-Emlak Bölümü Şube Müdürü Ahmet Şimşek inşaatı devam etmekte olan Gölcük Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulunarak, çalışmaları yerinde incelediler. Gülsuyu, okulların yeni eğitim ve öğretim yılına yetişeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.