LASTİK İŞ
ismail

ANADOLU ATEŞİ FUARI YAKTI

26.04.2015 - 12:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ANADOLU ATEŞİ FUARI YAKTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çocuk Şenliği’ne Anadolu Ateşi Kıvılcım Halk Dansları Topluluğu’nun görkemli performansı damga vurdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı’nın üçüncü gününde sahne alan Anadolu Ateşi Kıvılcım Halk Dansları Topluluğu, izleyenleri adeta büyüledi.   KIVILCIM HALK DANSLARI TOPLULUĞU Büyükşehir Belediyesi’nin Eski Gölcük Yolu üzerindeki Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirdiği Çocuk Şenliği, Kıvılcım Halk Dansları Topluluğu’nun muhteşem performansına sahne oldu. Türkiye’nin her yöresinin en güzel oyunlarını başarıyla sergileyen Anadolu Ateşi Kıvılcım Halk Dansları Topluluğu, 7-14 yaş arasındaki çocuklardan oluşuyor.   TÜRKİYE’NİN HER YÖRESİNDEN Türkiye’nin ilk profesyonel çocuk topluluğu olan Kıvılcım Halk Dansları Topluluğu, Büyükşehir’in Çocuk Şenliği’nde kendilerini izleyen 7’den 70’e herkesi büyüledi. Hip-hop, modern dans ve balenin yanı sıra Türkiye’nin her yöresinden halk oyunlarını başarıyla sergileyen Kıvılcım Halk Dansları Topluluğu’nun performansı izleyenlerden tam not aldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çocuk Şenliği’ne Anadolu Ateşi Kıvılcım Halk Dansları Topluluğu’nun görkemli performansı damga vurdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı’nın üçüncü gününde sahne alan Anadolu Ateşi Kıvılcım Halk Dansları Topluluğu, izleyenleri adeta büyüledi.

 

KIVILCIM HALK DANSLARI TOPLULUĞU

Büyükşehir Belediyesi’nin Eski Gölcük Yolu üzerindeki Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirdiği Çocuk Şenliği, Kıvılcım Halk Dansları Topluluğu’nun muhteşem performansına sahne oldu. Türkiye’nin her yöresinin en güzel oyunlarını başarıyla sergileyen Anadolu Ateşi Kıvılcım Halk Dansları Topluluğu, 7-14 yaş arasındaki çocuklardan oluşuyor.

 

TÜRKİYE’NİN HER YÖRESİNDEN

Türkiye’nin ilk profesyonel çocuk topluluğu olan Kıvılcım Halk Dansları Topluluğu, Büyükşehir’in Çocuk Şenliği’nde kendilerini izleyen 7’den 70’e herkesi büyüledi. Hip-hop, modern dans ve balenin yanı sıra Türkiye’nin her yöresinden halk oyunlarını başarıyla sergileyen Kıvılcım Halk Dansları Topluluğu’nun performansı izleyenlerden tam not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.