ANAOKULUNDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

29.02.2020 - 13:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ANAOKULUNDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

Gölcük Şirinköy Anaokulu ihtiyaç sahibi 6 aileye aldıkları gıda yardımı ailelere verilmek üzere Gölcük Şirinköy Mahalle Muhtarı Uğur Küçükyılmaz'a teslim ettiler.

İlçe milli eğitim müdürlüğünün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi okullarımızda devam ediyor. Bu kapsamda ilçemizde başarılı etkinlikler yapan Gölcük Şirinköy anaokulu her yıl olduğu gibi bu yılda değerler eğitimi kapsamında önceki gün etkinlik yaptı. Yapılan etkinlikte okul yönetimi ve okul aile birliği tarafından komisyon oluşturdu. Oluşturulan bu komisyon yardı m kampanyasını başlattı. Başlatılan yardım kampanyasında okul velileri ve okul yönetimi tarafından ilgiyle karşılandı. Kampanya sonunda okula gelen yardımları 6 koli halinde tasnif yapıldı. Tasnif yapılan kolilerden 5 tanesi ihtiyaç sahibi 5 aileye verilmek üzere Gölcük Şirinköy Mahalle Muhtarı Uğur Küçükyılmaz'a teslim edilirken diğer bir kolide ihtiyaç sahibi olan okul velisi aileye okul yönetimi ve okul aile birliği tarafından teslim edildi.   6 AİLEYE GIDA YARDIMI Kısa bir açıklama yapan okul Müdürü Fatma Köroğlu; “ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projemiz okulumuzda devam ediyor. Bu kapsamda her yıl olduğu gibi okulumuz aile birliği ve okulumuz idaresi tarafından yardım komisyonu oluşturduk. Yardım komisyonu başlattığı kampanya kısa bir sürede 6 ihtiyaç sahibi ailelerimiz için gıda yardımı yaptık. Her yıl biz yardımı evlere verirken bu yıl ise yardımları mahalle muhtarımız aracılığı ile verilmesini kararlaştırarak ve yardımları muhtarımıza teslim ettik. Yani sağ elin yaptığı yardım sol el görmeyecek sözüyle yola çıktık. Birde okulumuzun velisi ihtiyaç sahibi olması o velimize okulumuz aile birliği ve okul idaremiz tarafında gıda yardımı yapıldı. Buradaki amaç yardımlaşmayı, paylaşmayı, canlı tutmak çocuklarımıza aktarmaktır” şeklinde konuştu. Fahri Haner
Gölcük Şirinköy Anaokulu ihtiyaç sahibi 6 aileye aldıkları gıda yardımı ailelere verilmek üzere Gölcük Şirinköy Mahalle Muhtarı Uğur Küçükyılmaz'a teslim ettiler.

İlçe milli eğitim müdürlüğünün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi okullarımızda devam ediyor. Bu kapsamda ilçemizde başarılı etkinlikler yapan Gölcük Şirinköy anaokulu her yıl olduğu gibi bu yılda değerler eğitimi kapsamında önceki gün etkinlik yaptı. Yapılan etkinlikte okul yönetimi ve okul aile birliği tarafından komisyon oluşturdu. Oluşturulan bu komisyon yardı m kampanyasını başlattı. Başlatılan yardım kampanyasında okul velileri ve okul yönetimi tarafından ilgiyle karşılandı. Kampanya sonunda okula gelen yardımları 6 koli halinde tasnif yapıldı. Tasnif yapılan kolilerden 5 tanesi ihtiyaç sahibi 5 aileye verilmek üzere Gölcük Şirinköy Mahalle Muhtarı Uğur Küçükyılmaz'a teslim edilirken diğer bir kolide ihtiyaç sahibi olan okul velisi aileye okul yönetimi ve okul aile birliği tarafından teslim edildi.  

6 AİLEYE GIDA YARDIMI
Kısa bir açıklama yapan okul Müdürü Fatma Köroğlu; “ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projemiz okulumuzda devam ediyor. Bu kapsamda her yıl olduğu gibi okulumuz aile birliği ve okulumuz idaresi tarafından yardım komisyonu oluşturduk. Yardım komisyonu başlattığı kampanya kısa bir sürede 6 ihtiyaç sahibi ailelerimiz için gıda yardımı yaptık. Her yıl biz yardımı evlere verirken bu yıl ise yardımları mahalle muhtarımız aracılığı ile verilmesini kararlaştırarak ve yardımları muhtarımıza teslim ettik. Yani sağ elin yaptığı yardım sol el görmeyecek sözüyle yola çıktık. Birde okulumuzun velisi ihtiyaç sahibi olması o velimize okulumuz aile birliği ve okul idaremiz tarafında gıda yardımı yapıldı. Buradaki amaç yardımlaşmayı, paylaşmayı, canlı tutmak çocuklarımıza aktarmaktır” şeklinde konuştu.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.