LASTİK İŞ
ismail

ANKARA’ DA KOCAELİ ZİRVESİ

Asayiş 18.02.2019 - 09:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ANKARA’ DA KOCAELİ ZİRVESİ

Yeniden Refah Partisi genel başkanı Dr. Fatih ERBAKAN tarafından geçtiğimiz ay KOCAELİ kurucu il başkanlığı görevine atanan Mehmet ARAS, genel başkanın daveti üzerine, on iki ilçe başkanını da yanına alarak ANKARA’ da ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak partinin çalışmalarını koordine etmek üzere Balgat’ da kurulan, Yeniden Refah Partisi iletişim merkezine giden KOCAELİ heyeti burada ilk olarak, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Bahattin SUNGUR ile görüştü. SUNGUR görüşmede İlçe başkanlarına hitaben; “KOCAELİ’ den beklentilerinin yüksek olduğunu, kısa sürede tüm ilçe teşkilatlarını kuran KOCAELİ’ nin bu beklentiyi karşılayacak kuvvetinin bulunduğunu ispat ettiğini ve en kısa zamanda KOCAELİ’ ye gelerek çalışmaları yerinde görmek istediğini ifade etti.” Kocaeli heyeti daha sonra parti iletişim merkezinde Yeniden Refah Partisi genel sekreteri Suat PAMUKÇU ile bir araya geldi. Görüşmede PAMUKÇU; “KOCAELİ’ nin tüm ilçe başkanlarını ANKARA’ da görmekten mutluluk duyduğunu” dile getirdi. KOCAELİ’ de 94 ruhunu gördüğünü ifade eden PAMUKÇU tüm misafirlerine memnuniyetini ayrı ayrı dile getirdi. Pr. Dr. Necmettin ERBAKAN’ nın da genel sekreterliğini yapan PAMUKÇU bugün Yeniden Refah Partisin de aynı vazifeyi üstlenmiş bulunuyor. Mehmet ARAS başkanlığındaki Kocaeli heyeti daha sonra Yeniden Refah Partisi genel başkanı Dr. Fatih ERBAKAN tarafından konutunda misafir edildi. Misafirleri ile tek tek alakadar olan ERBAKAN, tüm katılımcılara davete icabet ettikleri için teşekkürlerini sundu. ERBKAN ilçe başkanlarından teşkilatları ile ilgili ayrı ayrı bilgi aldı. İlçe başkanları ile özel olarak ilgilenen ERBKAN tüm ilçelerdeki mevcut siyasi atmosfer ve sosyal hareketlilikler ile ilgili olarak, bizzat ilçe başkanlarından detaylı olarak bilgi aldı. Erbakan daha sonra KOCAELİ heyetine hitaben; “bu kadar kısa sürede tüm ilçelerde teşkilatlanmanızı bitirerek, teşkilatlanmasını ilk bitiren il oldunuz, sizleri kutluyorum. KOCAELİ il yönetimi ve İlçe başkanlarına güvenimiz tamdır. Verilen vazifeleri bu vakte kadar layığı ile ifa ettiniz, bugünden sonrada bu şekilde hareket edeceğinizden şüphem yoktur. KOCAELİ yine bir rekora imza atmıştır, başarılarınızın devamını temenni ediyorum dedi.” ERBKAN KOCAELİ’ de şölen havasında bir il kongresi beklediğini de belirttikten sonra on iki ilçe başkanına yetki belgelerini teslim ederek, birer parti rozeti hediye etti. Görüşmenin sonunda misafirlerini kapıya kadar uğurlayan ERBAKAN; tüm teşkilat mensuplarına selamlarını gönderdiğini ilçe başkanlarına söyledi.
Yeniden Refah Partisi genel başkanı Dr. Fatih ERBAKAN tarafından geçtiğimiz ay KOCAELİ kurucu il başkanlığı görevine atanan Mehmet ARAS, genel başkanın daveti üzerine, on iki ilçe başkanını da yanına alarak ANKARA’ da ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak partinin çalışmalarını koordine etmek üzere Balgat’ da kurulan, Yeniden Refah Partisi iletişim merkezine giden KOCAELİ heyeti burada ilk olarak, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Bahattin SUNGUR ile görüştü.

SUNGUR görüşmede İlçe başkanlarına hitaben; “KOCAELİ’ den beklentilerinin yüksek olduğunu, kısa sürede tüm ilçe teşkilatlarını kuran KOCAELİ’ nin bu beklentiyi karşılayacak kuvvetinin bulunduğunu ispat ettiğini ve en kısa zamanda KOCAELİ’ ye gelerek çalışmaları yerinde görmek istediğini ifade etti.”

Kocaeli heyeti daha sonra parti iletişim merkezinde Yeniden Refah Partisi genel sekreteri Suat PAMUKÇU ile bir araya geldi. Görüşmede PAMUKÇU; “KOCAELİ’ nin tüm ilçe başkanlarını ANKARA’ da görmekten mutluluk duyduğunu” dile getirdi. KOCAELİ’ de 94 ruhunu gördüğünü ifade eden PAMUKÇU tüm misafirlerine memnuniyetini ayrı ayrı dile getirdi. Pr. Dr. Necmettin ERBAKAN’ nın da genel sekreterliğini yapan PAMUKÇU bugün Yeniden Refah Partisin de aynı vazifeyi üstlenmiş bulunuyor.

Mehmet ARAS başkanlığındaki Kocaeli heyeti daha sonra Yeniden Refah Partisi genel başkanı Dr. Fatih ERBAKAN tarafından konutunda misafir edildi.

Misafirleri ile tek tek alakadar olan ERBAKAN, tüm katılımcılara davete icabet ettikleri için teşekkürlerini sundu.

ERBKAN ilçe başkanlarından teşkilatları ile ilgili ayrı ayrı bilgi aldı.

İlçe başkanları ile özel olarak ilgilenen ERBKAN tüm ilçelerdeki mevcut siyasi atmosfer ve sosyal hareketlilikler ile ilgili olarak, bizzat ilçe başkanlarından detaylı olarak bilgi aldı.

Erbakan daha sonra KOCAELİ heyetine hitaben; “bu kadar kısa sürede tüm ilçelerde teşkilatlanmanızı bitirerek, teşkilatlanmasını ilk bitiren il oldunuz, sizleri kutluyorum. KOCAELİ il yönetimi ve İlçe başkanlarına güvenimiz tamdır. Verilen vazifeleri bu vakte kadar layığı ile ifa ettiniz, bugünden sonrada bu şekilde hareket edeceğinizden şüphem yoktur. KOCAELİ yine bir rekora imza atmıştır, başarılarınızın devamını temenni ediyorum dedi.”

ERBKAN KOCAELİ’ de şölen havasında bir il kongresi beklediğini de belirttikten sonra on iki ilçe başkanına yetki belgelerini teslim ederek, birer parti rozeti hediye etti.

Görüşmenin sonunda misafirlerini kapıya kadar uğurlayan ERBAKAN; tüm teşkilat mensuplarına selamlarını gönderdiğini ilçe başkanlarına söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.