ANNE OĞLUNUN KATİLİNİ ARIYOR

26.09.2017 - 18:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ANNE OĞLUNUN KATİLİNİ ARIYOR

Üç yıl önce okul tatilinde babasının yanına giden ve evinin 200 metre ilerisindeki inşaatın önünde ölü olarak bulunan Berkay Kınay’ın annesi Binnur İkizoğlu TV 8‘de yayınlana Gerçeğin peşinde programına katılarak oğlunun katillerini aradı.

CHP kadın kolları yönetiminde bulunan Binnur İkizoğlu yaklaşık üç yıl önce Babasının yanına Karadeniz Ereğlisine tatile gden oğlunun ölümün şüpheli olduğu iddiası ile televizyon programına katılarak oğlunun katilerini arıyor. Anne İkizoğlu "Oğlum inşaattan atıldım. Kimler attı. İntihar etmesi iççin hiç bir neden yoktu. Benim oğlumu kim öldürdü"dedi. OLAY NASIL OLMUŞTU  İnşaatta bekçi olarak çalışan işçi balkonda bir kişinin hareketsiz yattığını görünce polisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri 112 sağlık görevlilerine haber verdi. Sağlık görevlileri yaptıkları muayenede İlgün Berkay Kıran’ın yaklaşık 2 saat kadar önce öldüğünü belirlediler. Kafa tasında kırıklar olduğu tespit edilen gencin 3. kattan düştüğü yada oradan atıldığı tahmin edilmekte. Ereğli Cumhuriyet Savcılığı ve olay yeri inceleme ekipleri 20 yaşındaki gencin düştüğü alanda geniş çaplı incelemelerde bulundu.
Üç yıl önce okul tatilinde babasının yanına giden ve evinin 200 metre ilerisindeki inşaatın önünde ölü olarak bulunan Berkay Kınay’ın annesi Binnur İkizoğlu TV 8‘de yayınlana Gerçeğin peşinde programına katılarak oğlunun katillerini aradı.

CHP kadın kolları yönetiminde bulunan Binnur İkizoğlu yaklaşık üç yıl önce Babasının yanına Karadeniz Ereğlisine tatile gden oğlunun ölümün şüpheli olduğu iddiası ile televizyon programına katılarak oğlunun katilerini arıyor. Anne İkizoğlu "Oğlum inşaattan atıldım. Kimler attı. İntihar etmesi iççin hiç bir neden yoktu. Benim oğlumu kim öldürdü"dedi.

OLAY NASIL OLMUŞTU

 İnşaatta bekçi olarak çalışan işçi balkonda bir kişinin hareketsiz yattığını görünce polisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri 112 sağlık görevlilerine haber verdi. Sağlık görevlileri yaptıkları muayenede İlgün Berkay Kıran’ın yaklaşık 2 saat kadar önce öldüğünü belirlediler. Kafa tasında kırıklar olduğu tespit edilen gencin 3. kattan düştüğü yada oradan atıldığı tahmin edilmekte. Ereğli Cumhuriyet Savcılığı ve olay yeri inceleme ekipleri 20 yaşındaki gencin düştüğü alanda geniş çaplı incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.