ANNELER BAŞIMIZIN TACIDIR

08.05.2016 - 17:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ANNELER BAŞIMIZIN TACIDIR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Anneler günü dolayısıyla bir açıklamada bulunarak Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır dedi.

Başkan Ellibeş, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, hayatın her alanındaki etkin katılımlarının yanında annelik sorumluluğunu da özveriyle sürdüren annelerin, aile ve toplum hayatının temel taşları olduğunu belirtti.   Başkan Ellibeş, Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet edersek edelim gönül borcumuzu ödeyemeyiz. Unutmamalıyız ki, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır.   Yine tarih boyunca milletine yol gösteren önderlerin, kahramanların yetişmesinde de bilge anneler çok ayrı bir yere sahiptir. Annelerin, hoşgörünün, merhametin, saf bilginin tükenmez kaynağı olduğunu vurgulayan Başkan Ellibeş, Annelik, başka hiçbir duyguyla karıştırılmayacak kadar çok yüce ve karşılık beklemeden verilen tek sevgidir. Fedakârlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren her biri sevgi sembolü olan bütün Annelerimizin, Anneler Gününü kutluyorum dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Anneler günü dolayısıyla bir açıklamada bulunarak Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır dedi.

Başkan Ellibeş, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, hayatın her alanındaki etkin katılımlarının yanında annelik sorumluluğunu da özveriyle sürdüren annelerin, aile ve toplum hayatının temel taşları olduğunu belirtti.

 

Başkan Ellibeş, Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet edersek edelim gönül borcumuzu ödeyemeyiz. Unutmamalıyız ki, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır.

 

Yine tarih boyunca milletine yol gösteren önderlerin, kahramanların yetişmesinde de bilge anneler çok ayrı bir yere sahiptir. Annelerin, hoşgörünün, merhametin, saf bilginin tükenmez kaynağı olduğunu vurgulayan Başkan Ellibeş, Annelik, başka hiçbir duyguyla karıştırılmayacak kadar çok yüce ve karşılık beklemeden verilen tek sevgidir. Fedakârlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren her biri sevgi sembolü olan bütün Annelerimizin, Anneler Gününü kutluyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.