ANNELER İFTAR YAPTI ÇOCUKLAR EĞLENDİ

15.06.2017 - 17:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ANNELER İFTAR YAPTI ÇOCUKLAR EĞLENDİ

Gölcük Adliye karşısında hizmete başlayan ZUZU eğlence merkezi AK parti kadın kolları yöneticilerine iftar verdi. İftarda çocuklar doyasıya eğlendi

Geçtiğimiz ay ilçemizde açılan ZUZU Çocuk Eğlence Merkezi çocukların kalbinde yerini aldı. Zuzu eğlence merkezinin sahibi İlker Gül, AK Parti kadın Kolları Başkanı Saime Yalnız Yelken ve yönetimine iftar verdi. İftara anneleri ile birlikte katılan çocuklar oyuncakların arasında eğlenceli bir gece geçirdi. İşletme sahibi İlker Gül “Zuzu Çocuk eğlence merkezimizi Mayıs ayında açtık. AK parti kadın Kollarına çocukları ile birlikte iftar programı düzenledik. Davetimize katılan Kadın kolları Başkanı Saime Yalnız Yelken ve yönetimine teşekkür ediyorum”dedi. AK parti Kadın Kolları başkanı Yelken “Zuzu çocuk Eğlence Merkezine böyle bir program düzenledikleri için teşekkür ediyorum”dedi. İftara katılan çocuklar Zuzu eğlence merkezinde adeta oyuncakların arasında kaybolarak doyasıya eğlenirken İşletme sahibi Gül’ün kendilerine kediye ettiği oyuncaklar için teşekkür ettiler.
Gölcük Adliye karşısında hizmete başlayan ZUZU eğlence merkezi AK parti kadın kolları yöneticilerine iftar verdi. İftarda çocuklar doyasıya eğlendi

Geçtiğimiz ay ilçemizde açılan ZUZU Çocuk Eğlence Merkezi çocukların kalbinde yerini aldı. Zuzu eğlence merkezinin sahibi İlker Gül, AK Parti kadın Kolları Başkanı Saime Yalnız Yelken ve yönetimine iftar verdi. İftara anneleri ile birlikte katılan çocuklar oyuncakların arasında eğlenceli bir gece geçirdi. İşletme sahibi İlker Gül “Zuzu Çocuk eğlence merkezimizi Mayıs ayında açtık. AK parti kadın Kollarına çocukları ile birlikte iftar programı düzenledik. Davetimize katılan Kadın kolları Başkanı Saime Yalnız Yelken ve yönetimine teşekkür ediyorum”dedi.
AK parti Kadın Kolları başkanı Yelken “Zuzu çocuk Eğlence Merkezine böyle bir program düzenledikleri için teşekkür ediyorum”dedi.
İftara katılan çocuklar Zuzu eğlence merkezinde adeta oyuncakların arasında kaybolarak doyasıya eğlenirken İşletme sahibi Gül’ün kendilerine kediye ettiği oyuncaklar için teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.