LASTİK İŞ
ismail

ANNELER LÖSEMİLİ ÇOCUKLARI UNUTMADI

07.11.2019 - 17:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ANNELER LÖSEMİLİ ÇOCUKLARI UNUTMADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle gönüllerde taht kuran anlamlı bir etkinliğe imza attı.

KO-MEK, Vefa Projesi kapsamında Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuklar için Amigurumi bebekler örerek, minik kalplere hediye etti. Hediyelerini alan çocuklar, kendilerini unutmayan KO-MEK Ailesine teşekkür etti.  SEVGİ VE UMUTLA ATILAN İLMEKLER KO-MEK İlimtepe kursiyerleri, 2-8 Kasım Lösev Haftası nedeniyle bir araya gelerek anlamlı bir farkındalık etkinliği gerçekleştirdi. Kursiyerler, Lösemili Çocuklar Haftası’ndan hareketle, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören minik kalpleri unutmadı. Kursiyerler, burada tedavi gören minikler için Amigurumi bebekler yapmaya karar verdi. Çocukların hassas durumu göz önüne alınarak, bebekler antibaktireyel iplikler kullanılarak örüldü. Kursiyerler ilmeklerini sevgi ve umudun gücüne inanarak attı.  20 BEBEK YAPILDI Farkındalık etkinliği kapsamında kursiyerler 20 adet Amigurumi bebek ördü. Örgü işlemlerinin tamamlanmasının ardından oyuncak bebekler, hediye paketlerine özenle yerleştirilip, üzerlerine kursiyerlerin sevgi dolu mesajları eklendi.  DUYGU DOLU TEŞEKKÜR KO-MEK İlimtepe Kurs Merkezi kursiyerleri hediyelerini yanlarına alarak çocukların tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne gitti. Ördükleri bebekleri çocuklara hediye eden kursiyerler, çocukların sevgi dolu teşekkür sözleri karşısında duygu dolu anlar yaşadı. KO-MEK Ailesinin kendilerini unutmamasından çok mutlu olduklarını ifade eden çocukların aileleri de bu anlamlı davranış için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle gönüllerde taht kuran anlamlı bir etkinliğe imza attı.

KO-MEK, Vefa Projesi kapsamında Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuklar için Amigurumi bebekler örerek, minik kalplere hediye etti. Hediyelerini alan çocuklar, kendilerini unutmayan KO-MEK Ailesine teşekkür etti. 

SEVGİ VE UMUTLA ATILAN İLMEKLER
KO-MEK İlimtepe kursiyerleri, 2-8 Kasım Lösev Haftası nedeniyle bir araya gelerek anlamlı bir farkındalık etkinliği gerçekleştirdi. Kursiyerler, Lösemili Çocuklar Haftası’ndan hareketle, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören minik kalpleri unutmadı. Kursiyerler, burada tedavi gören minikler için Amigurumi bebekler yapmaya karar verdi. Çocukların hassas durumu göz önüne alınarak, bebekler antibaktireyel iplikler kullanılarak örüldü. Kursiyerler ilmeklerini sevgi ve umudun gücüne inanarak attı. 

20 BEBEK YAPILDI
Farkındalık etkinliği kapsamında kursiyerler 20 adet Amigurumi bebek ördü. Örgü işlemlerinin tamamlanmasının ardından oyuncak bebekler, hediye paketlerine özenle yerleştirilip, üzerlerine kursiyerlerin sevgi dolu mesajları eklendi. 

DUYGU DOLU TEŞEKKÜR
KO-MEK İlimtepe Kurs Merkezi kursiyerleri hediyelerini yanlarına alarak çocukların tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne gitti. Ördükleri bebekleri çocuklara hediye eden kursiyerler, çocukların sevgi dolu teşekkür sözleri karşısında duygu dolu anlar yaşadı. KO-MEK Ailesinin kendilerini unutmamasından çok mutlu olduklarını ifade eden çocukların aileleri de bu anlamlı davranış için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.