ANNELERİ HASTALANAN ÇOCUKLARI İTFAİYE KURTARDI

22.07.2019 - 19:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ANNELERİ HASTALANAN ÇOCUKLARI İTFAİYE KURTARDI

Şehitler Mahallesi 321 Sokak’ta br evde ağlayan çocuk sesini duyan vatandaşlar polis, 112 sağlık ekibi ve itfaye’ye haber verdi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Epilesti hastası T.D adlı bayan ilaçlarını almadığından fenalaştı, evde bulunan 2 çocuktan ufak olanının ağlama seslerini duyan komşular kapıyı açamayınca polis ve 112 sağlık ekibini aradı, Polis ve itfaiye’ye haber verdi olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri nezaretinde balkondan giren itfaiye eri kapıyı açtı. Odada yatan anne T. D,’nin  yanın da iki küçük çocuğu ağlarken  buldular. Anne baygın bir halde olurken 112 sağlık ekipleri ağlayan çocuğu kucağına alarak sakinleştirdi. 112 sağlık ekipleri epilesti hastane T. D’yi ambulans ile Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesine kaldırılırken 2 çocuğu ise komşusu aldı.
Şehitler Mahallesi 321 Sokak’ta br evde ağlayan çocuk sesini duyan vatandaşlar polis, 112 sağlık ekibi ve itfaye’ye haber verdi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Epilesti hastası T.D adlı bayan ilaçlarını almadığından fenalaştı, evde bulunan 2 çocuktan ufak olanının ağlama seslerini duyan komşular kapıyı açamayınca polis ve 112 sağlık ekibini aradı, Polis ve itfaiye’ye haber verdi olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri nezaretinde balkondan giren itfaiye eri kapıyı açtı. Odada yatan anne T. D,’nin  yanın da iki küçük çocuğu ağlarken  buldular. Anne baygın bir halde olurken 112 sağlık ekipleri ağlayan çocuğu kucağına alarak sakinleştirdi.

112 sağlık ekipleri epilesti hastane T. D’yi ambulans ile Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesine kaldırılırken 2 çocuğu ise komşusu aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.