ANNESİNİN TERK ETTİĞİ BEBEK DEVLET KORUMASINDA

07.08.2017 - 10:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ANNESİNİN TERK ETTİĞİ BEBEK DEVLET KORUMASINDA

Daha öncede 4 çocuğunu bırakmak isteyen genç kadın önceki gün de 4 ay önce dünyaya getirdiği bebeğini hastane de bırakıp hiçbir şey olmamış gibi evine gitti. Yetkililerin ulaştığı anne, ‘Ben bunu istemiyorum’ diyerek kan dondurdu. Annesi tarafından terk edilen dört aylık bebek tedavisinin ardından Sosyal Hizmetlere teslim edildi.

Gölcük Kavaklı Mahallesi’nde ikamet eden genç bir kadın 4 ay önce dünyaya getirdiği bebeğini hastanede bırakıp kaçtı. 4 çocuk annesi genç kadın iddialara göre diğer evlatlarını da ‘istemiyorum’ diyerek defalarca bırakmaya çalıştı. Dört çocuğunu da defalarca bunu yapan annenin diğer evlatlarını da istemediğini onları da daha önce sokağa, okul bahçesine ve sahile bıraktığı öğrenildi. HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ EVİNE GİTTİ Eşi cezaevinde olan kadın 4 aylık bebeğini önceki gün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne götürdü. Bebeğini hastanenin çocuk bölümü çıkaran kadın yaptığı acımasız planla kendi evladından kurtulmak istedi ve onu terk etti. Hastane çalışanları katta ağlayan bir bebeği fark edince annesi arandı ancak kendisine bir türlü ulaşılamadı. Çünkü vicdansız kadın hiçbir şey olmamış gibi Kavaklı Mahallesi’ndeki ikamet adresine gitti. SOSYAL HİZMETLERE TESLİM EDİLDİ Kısa bir süre sonra kamera kayıtlarından minik bebeğin annesi tespit edildi. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yetkilileri o anneye ulaştı. Ulaşılan annenin korku ve telaşla çocuğunu arıyor olması beklenilirken verilen cevap kan dondurdu. 4 çocuk annesi kadın kendi evladı için, ‘Ben bunu istemiyorum, ne yaparsanız yapın’ dedi. Yaptığı vicdansızlığı verdiği cevapla pekiştiren kadın bebeğin eve geri getirilmemesini istedi. Terk edilen o minik çocuk ise dün Sosyal Hizmetler Kurumuna teslim edildi. 
Daha öncede 4 çocuğunu bırakmak isteyen genç kadın önceki gün de 4 ay önce dünyaya getirdiği bebeğini hastane de bırakıp hiçbir şey olmamış gibi evine gitti. Yetkililerin ulaştığı anne, ‘Ben bunu istemiyorum’ diyerek kan dondurdu. Annesi tarafından terk edilen dört aylık bebek tedavisinin ardından Sosyal Hizmetlere teslim edildi.

Gölcük Kavaklı Mahallesi’nde ikamet eden genç bir kadın 4 ay önce dünyaya getirdiği bebeğini hastanede bırakıp kaçtı. 4 çocuk annesi genç kadın iddialara göre diğer evlatlarını da ‘istemiyorum’ diyerek defalarca bırakmaya çalıştı. Dört çocuğunu da defalarca bunu yapan annenin diğer evlatlarını da istemediğini onları da daha önce sokağa, okul bahçesine ve sahile bıraktığı öğrenildi.

HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ EVİNE GİTTİ
Eşi cezaevinde olan kadın 4 aylık bebeğini önceki gün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne götürdü. Bebeğini hastanenin çocuk bölümü çıkaran kadın yaptığı acımasız planla kendi evladından kurtulmak istedi ve onu terk etti. Hastane çalışanları katta ağlayan bir bebeği fark edince annesi arandı ancak kendisine bir türlü ulaşılamadı. Çünkü vicdansız kadın hiçbir şey olmamış gibi Kavaklı Mahallesi’ndeki ikamet adresine gitti.

SOSYAL HİZMETLERE TESLİM EDİLDİ
Kısa bir süre sonra kamera kayıtlarından minik bebeğin annesi tespit edildi. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yetkilileri o anneye ulaştı. Ulaşılan annenin korku ve telaşla çocuğunu arıyor olması beklenilirken verilen cevap kan dondurdu. 4 çocuk annesi kadın kendi evladı için, ‘Ben bunu istemiyorum, ne yaparsanız yapın’ dedi. Yaptığı vicdansızlığı verdiği cevapla pekiştiren kadın bebeğin eve geri getirilmemesini istedi. Terk edilen o minik çocuk ise dün Sosyal Hizmetler Kurumuna teslim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.