LASTİK İŞ

ANTALYA'DA TEMPO DÜŞMÜYOR

Spor 27.12.2015 - 11:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ANTALYA'DA TEMPO DÜŞMÜYOR

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarına Antalya’da devam eden Gölcükspor’da tempo düşmüyor. Kırmızı şimşekler dünü de çift antrenmanla geçirdi

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak kötü başlangıç nedeniyle zirvenin uzağında kalan Gölcükspor, play­off’a kalmak için sıkı hazırlanıyor. İkinci yarı hazırlıklarını devam ettiren Gölcükspor Fanatik Tour Tesisleri’nde çalışmalarına devam ediyor. Bütün takımın ısınma hareketleriyle başladığı antrenmanda kaleciler ayrı çalıştı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman kondisyon ağırlık oldu. Antrenmanın son 20 dakikasında futbolcular dar alanda çift kale oynadılar. Sabah antrenmanını bu şekilde tamamlayan Gölcükspor akşamda yoğun tempoda çalıştı ve günü tamamladı.   BİLAL ANTRENMANA ÇIKMADI Gölcükspor’da dün yapılan antrenmana bileğinde ağrıları olan Bilal çıkmadı. Futbolcuların yorgun düştüğü antrenmanlarda takımın hırsı ve isteği kaçmadı. Takımın iyi bir kamp süreci geçirdiğini ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Musa Şenol, “ İyi bir kamp süreci geçiriyoruz. Takım olarak ikinci yarıya iyi başlamak ve sonucunda Play­Off’a kalmak istiyoruz. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Musa Şenol transferler hakkında ise, “ Gündemdeki iki arkadaş ile görüşüyoruz. İkisinden birisini takıma dahil edip transferi tamamlayacağız” dedi.
Ligin ikinci yarısının hazırlıklarına Antalya’da devam eden Gölcükspor’da tempo düşmüyor. Kırmızı şimşekler dünü de çift antrenmanla geçirdi

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak kötü başlangıç nedeniyle zirvenin uzağında kalan Gölcükspor, play­off’a kalmak için sıkı hazırlanıyor. İkinci yarı hazırlıklarını devam ettiren Gölcükspor Fanatik Tour Tesisleri’nde çalışmalarına devam ediyor. Bütün takımın ısınma hareketleriyle başladığı antrenmanda kaleciler ayrı çalıştı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman kondisyon ağırlık oldu. Antrenmanın son 20 dakikasında futbolcular dar alanda çift kale oynadılar. Sabah antrenmanını bu şekilde tamamlayan Gölcükspor akşamda yoğun tempoda çalıştı ve günü tamamladı.

 

BİLAL ANTRENMANA ÇIKMADI

Gölcükspor’da dün yapılan antrenmana bileğinde ağrıları olan Bilal çıkmadı. Futbolcuların yorgun düştüğü antrenmanlarda takımın hırsı ve isteği kaçmadı. Takımın iyi bir kamp süreci geçirdiğini ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Musa Şenol, “ İyi bir kamp süreci geçiriyoruz. Takım olarak ikinci yarıya iyi başlamak ve sonucunda Play­Off’a kalmak istiyoruz. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Musa Şenol transferler hakkında ise, “ Gündemdeki iki arkadaş ile görüşüyoruz. İkisinden birisini takıma dahil edip transferi tamamlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.