LASTİK İŞ

ARABA DEREYE UÇTU

Gölcük 24.01.2017 - 14:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARABA DEREYE UÇTU

Selimiye yolu üzerinde meydana gelen kazada, uyuya kalan sürücü dereye uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı

İddiaya göre Lütfiye köyünden 57 yaşındaki Süleyman Kaya köyden Gölcük’e giderken bir anda uyuya kaldı gözlerini kazadan sonra açtı. Gölcük’te ikamet eden Lütfiye köy sakinlerinden 57 yaşındaki Süleyman Kaya’nın idaresindeki 41 GA 210 plakalı aracıyla köydeki evi gezmeye gitti dönüşte bir anda uyuya kalırken dereye uçtu, olayı yakınlarına arayan Süleyman Kaya araçtan kendi başına çıkarak 112 sağlık ekiplerini çağırdı daha sonra Gölcük Necati Çelik devlet hastanesine kaldırıldı.   SAĞLIK DURUMU İYİ Kaza sonrasında 112 sağlık ekipleri olay yerine gelirken hafif yaralı 57 yaşındaki Süleyman Kaya hastanede yapılan sağlık kontrollerinde hayatı tehlikesi bulunmadığı ve durumu iyi olmasından dolayı taburcu edilirken tekrar kaza yerine geldi.
Selimiye yolu üzerinde meydana gelen kazada, uyuya kalan sürücü dereye uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı

İddiaya göre Lütfiye köyünden 57 yaşındaki Süleyman Kaya köyden Gölcük’e giderken bir anda uyuya kaldı gözlerini kazadan sonra açtı.

Gölcük’te ikamet eden Lütfiye köy sakinlerinden 57 yaşındaki Süleyman Kaya’nın idaresindeki 41 GA 210 plakalı aracıyla köydeki evi gezmeye gitti dönüşte bir anda uyuya kalırken dereye uçtu, olayı yakınlarına arayan Süleyman Kaya araçtan kendi başına çıkarak 112 sağlık ekiplerini çağırdı daha sonra Gölcük Necati Çelik devlet hastanesine kaldırıldı.

 

SAĞLIK DURUMU İYİ
Kaza sonrasında 112 sağlık ekipleri olay yerine gelirken hafif yaralı 57 yaşındaki Süleyman Kaya hastanede yapılan sağlık kontrollerinde hayatı tehlikesi bulunmadığı ve durumu iyi olmasından dolayı taburcu edilirken tekrar kaza yerine geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.