LASTİK İŞ

ARABANIN ÇARPTIĞI ÇOCUĞUN DURUMU AĞIR

09.02.2018 - 15:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARABANIN ÇARPTIĞI ÇOCUĞUN DURUMU AĞIR

Uğur Mumcu Ortaokulu 7 Sınıf öğrencisi Efe Can İlker'e okula giderken araba çarptı. çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan öğrenci Umut Tepe hastanesine kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Uğur Mumcu Orta Okulu öğrencisi Efe Can İlker'e okuluna üç yüz metre kala araba çarptı. Kazadan sonra araç sürücüsü olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin yardımı ile Önce Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Efe'nin durumunun ağır olması nedeni İle Kocaeli Üniversitesi Araştırma hastanesine kaldırıldı. Beyin amleiyatı yapılan Efe doktorlar tarafından kontrollü olarak uyutuluyor   ARAÇ SÜRÜCÜSÜ KAÇTI Okula gitmek için karşıya geçmeyen çalışan Efe'ye çarpan araç sürücüsü kazadan sonra kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan kaza sonrası Polis ekipleri sürücüyü yakaladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. OKUL ÖĞRENCİSİNE SAHİP ÇIKTI 9 Çocuklu bir ailenin oğlu olan Efe'nin ailesinin maddi durumu iyi olmadığı belirtildi. Bunun üzerine okul yöneticileri ve okul aile birliği Efe'nin tevadi edilebilemsi için gerekli yardımı kendi arasında toplayarak aileye teslim etti.
Uğur Mumcu Ortaokulu 7 Sınıf öğrencisi Efe Can İlker'e okula giderken araba çarptı. çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan öğrenci Umut Tepe hastanesine kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Uğur Mumcu Orta Okulu öğrencisi Efe Can İlker'e okuluna üç yüz metre kala araba çarptı. Kazadan sonra araç sürücüsü olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin yardımı ile Önce Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Efe'nin durumunun ağır olması nedeni İle Kocaeli Üniversitesi Araştırma hastanesine kaldırıldı. Beyin amleiyatı yapılan Efe doktorlar tarafından kontrollü olarak uyutuluyor

 

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ KAÇTI

Okula gitmek için karşıya geçmeyen çalışan Efe'ye çarpan araç sürücüsü kazadan sonra kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan kaza sonrası Polis ekipleri sürücüyü yakaladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

OKUL ÖĞRENCİSİNE SAHİP ÇIKTI

9 Çocuklu bir ailenin oğlu olan Efe'nin ailesinin maddi durumu iyi olmadığı belirtildi. Bunun üzerine okul yöneticileri ve okul aile birliği Efe'nin tevadi edilebilemsi için gerekli yardımı kendi arasında toplayarak aileye teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.