ARABANIN LASTİĞİNE SIKIŞAN KÖPEĞİ İTFAİYE KURTARDI

09.07.2019 - 15:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARABANIN LASTİĞİNE SIKIŞAN KÖPEĞİ İTFAİYE KURTARDI

Yavru köpek otomobilin tekerlek arasına sıkıştı. Sürücünün fark etmesi ile itfaiye ye haber verdi itfaiye tarafından yavru köpek sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Şirinköy Mahallesinde park halindeki bir otomobilin tekerleklerin arasına giren yavru köpek çıkamadı. Sürücü otomobiline binmek için otomobilinin yanına geldi. Kapıyı açarken yavru köpek sesini duydu. Otomobilin altına ve üstüne baktı. Araç sahibi yavru köpeği otomobilin sol arka tekerline sıkışmış olduğunu fark etti. Yavru köpeği kurtarmak için Gölcük itfaiyesine haber verdi. Gölcük İtfaiyesi  ekipleri otomobilin arka sol tekerleğini çıkardıktan sonra yavru köpeği sıkıştığı yerden çıkararak kurtardılar. İtfaiye ekibi kurtardığı yavru köpeği bir koli içinde Gölcük Belediyesi zabıta ekiplerine teslim ettiler.   Fahri Haner
Yavru köpek otomobilin tekerlek arasına sıkıştı. Sürücünün fark etmesi ile itfaiye ye haber verdi itfaiye tarafından yavru köpek sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Şirinköy Mahallesinde park halindeki bir otomobilin tekerleklerin arasına giren yavru köpek çıkamadı. Sürücü otomobiline binmek için otomobilinin yanına geldi. Kapıyı açarken yavru köpek sesini duydu. Otomobilin altına ve üstüne baktı. Araç sahibi yavru köpeği otomobilin sol arka tekerline sıkışmış olduğunu fark etti. Yavru köpeği kurtarmak için Gölcük itfaiyesine haber verdi. Gölcük İtfaiyesi  ekipleri otomobilin arka sol tekerleğini çıkardıktan sonra yavru köpeği sıkıştığı yerden çıkararak kurtardılar. İtfaiye ekibi kurtardığı yavru köpeği bir koli içinde Gölcük Belediyesi zabıta ekiplerine teslim ettiler.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.