LASTİK İŞ

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Gündem 17.04.2018 - 19:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Anadolu Otoyolu Dilovası geçişinde otomobil, TIR ve minibüsün karıştığı feci trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi, kaymakam ve vali yardımcılarının eşlerinin de aralarında bulunduğu 11 kişi yaralandı.

Valilikten yazılı açıklama yapıldı Yapılan yazılı açıklamada, “Kocaeli Valisi Sayın Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy ve Mülki İdare Amirlerinin eşleri bir program katılmak üzere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen 34 LHM 59 plakalı araç ile TEM otoyolunda seyir halindeyken Dilovası mevkiinde trafik kazası meydana gelmiştir” ifadelerine yer verildi. Araç sürücüsü gözaltında Kazaya karışan minibüs şoförünün durumunun ağır olup tedavisinin devam etmekte olduğu belirtilen açıklamada, “Kocaeli Valisi Sayın Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, Vali Yardımcısı ve Kaymakam eşleri ve Koruma Memuru olmak üzere 11 kişi yaralanmış ve hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Ayrıca, kazaya karışan TIR sürücüsü hayatını kaybetmiş olup, kazaya sebebiyet verdiği değerlendirilen araç sürücüsü gözaltına alınmış ve kaza ile ilgili soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmektedir” denildi.
Anadolu Otoyolu Dilovası geçişinde otomobil, TIR ve minibüsün karıştığı feci trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi, kaymakam ve vali yardımcılarının eşlerinin de aralarında bulunduğu 11 kişi yaralandı.

Valilikten yazılı açıklama yapıldı

Yapılan yazılı açıklamada, “Kocaeli Valisi Sayın Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy ve Mülki İdare Amirlerinin eşleri bir program katılmak üzere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen 34 LHM 59 plakalı araç ile TEM otoyolunda seyir halindeyken Dilovası mevkiinde trafik kazası meydana gelmiştir” ifadelerine yer verildi.

Araç sürücüsü gözaltında

Kazaya karışan minibüs şoförünün durumunun ağır olup tedavisinin devam etmekte olduğu belirtilen açıklamada, “Kocaeli Valisi Sayın Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, Vali Yardımcısı ve Kaymakam eşleri ve Koruma Memuru olmak üzere 11 kişi yaralanmış ve hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Ayrıca, kazaya karışan TIR sürücüsü hayatını kaybetmiş olup, kazaya sebebiyet verdiği değerlendirilen araç sürücüsü gözaltına alınmış ve kaza ile ilgili soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmektedir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.