ARACIN İÇİNDE ÖLÜ BULUNDU

Gölcük 23.01.2017 - 10:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARACIN İÇİNDE ÖLÜ BULUNDU

Yazlık Mezarlığının yanında Burhan Yaman isimli kişi, beyaz renkte Mercedes marka bir aracın içerisinde ölü bulundu.

34 UM 4931 palaklı aracın içerisinde ölü bulunan erkek şahs, ilk belirlemelere göre silahla ateş edilerek öldü. İtfaiye ve jandarma ekipleri olay yerine intikal etti. Olayın intihar mı cinayet mi olduğu enüz bilinmiyor.   ARAÇ ÇALIŞIR VAZİYETTE BULUNDU Aracın uzun süredir bölgede olduğunu fark eden ve içerisinde hareketsiz duran birini gören vatandaşlar, jandarma ve polise haber verdi. Ekipler olay yerilen intikal ettiğinde aracın çalışır vaziyette olduğu öğrenildi.
Yazlık Mezarlığının yanında Burhan Yaman isimli kişi, beyaz renkte Mercedes marka bir aracın içerisinde ölü bulundu.

34 UM 4931 palaklı aracın içerisinde ölü bulunan erkek şahs, ilk belirlemelere göre silahla ateş edilerek öldü. İtfaiye ve jandarma ekipleri olay yerine intikal etti. Olayın intihar mı cinayet mi olduğu enüz bilinmiyor.
 
ARAÇ ÇALIŞIR VAZİYETTE BULUNDU
Aracın uzun süredir bölgede olduğunu fark eden ve içerisinde hareketsiz duran birini gören vatandaşlar, jandarma ve polise haber verdi. Ekipler olay yerilen intikal ettiğinde aracın çalışır vaziyette olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.