Aradığınız lezzet burada

Gündem 13.08.2013 - 09:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Aradığınız lezzet burada

Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs caddesi 49 Sokak No: 15'de hizmet veren Kral Pestil kömede bir birinden farklı lezzetleri bulma imkanınız var.

Kral Pestil Köme işletme sahibi Buket Önder Dalgıç “Kendi memleketimiz Gümüşhane'de yapılan bir birinden farklı kömelerin toptan ve peraken de satışını yapıyoruz. Hepsi vitamin ve sağlık deposu. Gölcük'te bizim dükkanımız bir ilk. Bu kadar farklı çeşitli başka yerde bulma imkanınız yok” dedi.   Kral pestil kömede, kuş burnu marmalatı, Cevizli fındıklı kral tatlısı, muska tatlısı, fındıklı pestil, cevizli pestil, pikolalı köme, cevizli köme, fındıklı antep fıstıklı, hindistan cevizli çokopestil, bal, dut pekmezi, kuşburnu, marmelat ve çeşitleri bulunuyor.
Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs caddesi 49 Sokak No: 15'de hizmet veren Kral Pestil kömede bir birinden farklı lezzetleri bulma imkanınız var.
Kral Pestil Köme işletme sahibi Buket Önder Dalgıç “Kendi memleketimiz Gümüşhane'de yapılan bir birinden farklı kömelerin toptan ve peraken de satışını yapıyoruz. Hepsi vitamin ve sağlık deposu. Gölcük'te bizim dükkanımız bir ilk. Bu kadar farklı çeşitli başka yerde bulma imkanınız yok” dedi.
 
Kral pestil kömede, kuş burnu marmalatı, Cevizli fındıklı kral tatlısı, muska tatlısı, fındıklı pestil, cevizli pestil, pikolalı köme, cevizli köme, fındıklı antep fıstıklı, hindistan cevizli çokopestil, bal, dut pekmezi, kuşburnu, marmelat ve çeşitleri bulunuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.