LASTİK İŞ
ismail

ARANAN 23 KİŞİ UYGULAMADA YAKALANDI

Gündem 13.07.2018 - 16:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARANAN 23 KİŞİ UYGULAMADA YAKALANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ’Çocuklarımız Güvende-2 Uygulaması’nın Kocaeli ayağında aranan 23 şahıs yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 12 Temmuz Perşembe günü, özellikle yaz aylarında eğitim ve öğretimin sona ermesiyle birlikte, çocukların zaman geçirdikleri alanlarda huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla asayiş, narkotik ve terör olayları başta olmak üzere, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik, "Çocuklarımız Güvende-2 Uygulaması" yapıldı. Ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen uygulamanın kocaeli ayağına 658 personel, 63 ekip ve 2 dedektör köpeği katıldı. Yapılan uygulamada 4 bin 43 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 23 şahıs yakalandı. Yine gerçekleştirilen uygulamada 93 araç kontrol edilirken, 2 araca toplam 216 TL para cezası kesildi. Denetlenen 83 umuma açık iş yerinden 4’üne ruhsatsız faaliyet göstermekten cezai işlem uygulandı.
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ’Çocuklarımız Güvende-2 Uygulaması’nın Kocaeli ayağında aranan 23 şahıs yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 12 Temmuz Perşembe günü, özellikle yaz aylarında eğitim ve öğretimin sona ermesiyle birlikte, çocukların zaman geçirdikleri alanlarda huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla asayiş, narkotik ve terör olayları başta olmak üzere, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik, "Çocuklarımız Güvende-2 Uygulaması" yapıldı.

Ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen uygulamanın kocaeli ayağına 658 personel, 63 ekip ve 2 dedektör köpeği katıldı. Yapılan uygulamada 4 bin 43 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 23 şahıs yakalandı. Yine gerçekleştirilen uygulamada 93 araç kontrol edilirken, 2 araca toplam 216 TL para cezası kesildi. Denetlenen 83 umuma açık iş yerinden 4’üne ruhsatsız faaliyet göstermekten cezai işlem uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.