ARANAN 35 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Gündem 07.11.2017 - 19:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARANAN 35 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kocaeli’de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 35 kişi yakalanarak gözaltına alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı Koordinesinde, genel güvenlik ve asayişin sağlanması için, suç ve suçlarla mücadele kapsamında büyük önem arz eden aranan şahısların yakalanması amacıyla yurt genelinde uygulama yapıldı. Tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli’nde de sabah 06.35’te bütün ilçelerde düzenlenen operasyonda hırsızlık, çocuğun cinsel istismarı, ruhsatsız tabanca bulundurma, taksirle ölüme neden olma,  görevi yaptırmamak için direnme, uyuşturucu madde bulundurma, bilişim sistemleri suretiyle dolandırıcılık ve benzeri suçlardan haklarında 1 ile 12 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 35 aranan şahıs yakalandı. Uygulamaya Kocaeli’nde 326 personelden oluşan 139 ekip katıldı.   PARKLARDA ASAYİŞ BERKEMAL Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde 6 Ekim tarihinde Motosikletli Yunus Timleri, Narkotim Motorlar, Trafik Şahinler ve Mobil Park Polisi, ilçe ekiplerince 25 parkta 26 personel ve 14 ekip tarafından Körfez ilçe Emniyet Müdürlüğü Sorumluluk bölgesinde ‘’Parklar Berkemal 3 uygulaması’’ gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında 119 şahıs ve 23 araç sorgulandı. Hakkında 2 adet bina içinde muhafaza altın alınmış eşya hakkında hırsızlık, 2 adet iş yeri dokunulmazlığı hakkını ihlal, hırsızlık, mala zarar verme suçlarından 6 ayrı aranması olan ve cezaevi firarisi olduğu öğrenilen toplam 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 şahıs yakalandı. Uygulamaların aralıklarla devam edeceği belirtildi. 
Kocaeli’de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 35 kişi yakalanarak gözaltına alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı Koordinesinde, genel güvenlik ve asayişin sağlanması için, suç ve suçlarla mücadele kapsamında büyük önem arz eden aranan şahısların yakalanması amacıyla yurt genelinde uygulama yapıldı. Tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli’nde de sabah 06.35’te bütün ilçelerde düzenlenen operasyonda hırsızlık, çocuğun cinsel istismarı, ruhsatsız tabanca bulundurma, taksirle ölüme neden olma,  görevi yaptırmamak için direnme, uyuşturucu madde bulundurma, bilişim sistemleri suretiyle dolandırıcılık ve benzeri suçlardan haklarında 1 ile 12 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 35 aranan şahıs yakalandı. Uygulamaya Kocaeli’nde 326 personelden oluşan 139 ekip katıldı.

 

PARKLARDA ASAYİŞ BERKEMAL
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde 6 Ekim tarihinde Motosikletli Yunus Timleri, Narkotim Motorlar, Trafik Şahinler ve Mobil Park Polisi, ilçe ekiplerince 25 parkta 26 personel ve 14 ekip tarafından Körfez ilçe Emniyet Müdürlüğü Sorumluluk bölgesinde ‘’Parklar Berkemal 3 uygulaması’’ gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında 119 şahıs ve 23 araç sorgulandı. Hakkında 2 adet bina içinde muhafaza altın alınmış eşya hakkında hırsızlık, 2 adet iş yeri dokunulmazlığı hakkını ihlal, hırsızlık, mala zarar verme suçlarından 6 ayrı aranması olan ve cezaevi firarisi olduğu öğrenilen toplam 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 şahıs yakalandı. Uygulamaların aralıklarla devam edeceği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.