LASTİK İŞ
ismail

ARANAN 45 ŞAHIS YAKALANDI

Gündem 21.09.2019 - 13:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARANAN 45 ŞAHIS YAKALANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dair Başkanlığı koordinesinde, ülke genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi.

 Uygulamanın Kocaeli ayağında 45 aranan şahıs yakalandı GENEL UYUGULAMA Genel güvenlik ve asayişin sağlanması için, suç ve suçlarla mücadele kapsamında büyük önem arz eden, aranan şahısların yakalanması ve süratle adalete teslim edilmesi hususuna yönelik, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde; Ülkemiz genelinde eş zamanlı uygulama gerçekleştirildi. Uygulamanın Kocaeli ayağınaİl Asayiş Şube Müdürlüğü organizesinde Asayiş, Özel Harekât, Çevik Kuvvet, Muhabere ve Elektronik Şube Müdürlükleri ile tüm İlçe Emniyet Müdürlükleri personeli katıldı.  45 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI Kocaeli’nde   103 ayrı ekipde  442 personelin katılımı ile gerçekleştirilen  uygulamada başta Asayişe Müessir Suçlar olmak üzere Nitelikli Yağma, Yaralama, Silahla Tehdit, Çocuğun Cinsel İstismarı, Cinsel Taciz, Çeşitli Hırsızlık, Uyuşturucu Ticareti Yapmak  ve  çeşitli suçlardan aranan ve haklarında 1  ila 17  yıl arası kesinleşmiş hapis cezaları bulunan toplam  45 şahıs yakalanarak adli merciilere sevk edildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dair Başkanlığı koordinesinde, ülke genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi.

 Uygulamanın Kocaeli ayağında 45 aranan şahıs yakalandı

GENEL UYUGULAMA
Genel güvenlik ve asayişin sağlanması için, suç ve suçlarla mücadele kapsamında büyük önem arz eden, aranan şahısların yakalanması ve süratle adalete teslim edilmesi hususuna yönelik, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde; Ülkemiz genelinde eş zamanlı uygulama gerçekleştirildi. Uygulamanın Kocaeli ayağınaİl Asayiş Şube Müdürlüğü organizesinde Asayiş, Özel Harekât, Çevik Kuvvet, Muhabere ve Elektronik Şube Müdürlükleri ile tüm İlçe Emniyet Müdürlükleri personeli katıldı. 

45 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
Kocaeli’nde   103 ayrı ekipde  442 personelin katılımı ile gerçekleştirilen  uygulamada başta Asayişe Müessir Suçlar olmak üzere Nitelikli Yağma, Yaralama, Silahla Tehdit, Çocuğun Cinsel İstismarı, Cinsel Taciz, Çeşitli Hırsızlık, Uyuşturucu Ticareti Yapmak  ve  çeşitli suçlardan aranan ve haklarında 1  ila 17  yıl arası kesinleşmiş hapis cezaları bulunan toplam  45 şahıs yakalanarak adli merciilere sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.