LASTİK İŞ

ARANAN ÜÇ KİŞİ YAKALANDI

Gündem 30.01.2018 - 13:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARANAN ÜÇ KİŞİ YAKALANDI

Kocaeli’de 1 haftalık uygulama sonuçlarıKocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlükleri koordinesinde 22 Ocak ile 29 Ocak 2018 tarihleri arasında Kocaeli genelinde yapılan çeşitli uygulamalarda aranan 3 kişi yakalanarak gözaltına alınırken kurallara uymayan iş yerlerine ise idari para cezaları kesildi.

Pazaryerlerinde meydana gelebilecek yankesicilik, kapkaç ve açıktan hırsızlık olaylarının önlenmesi, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması amacıyla Asayiş Şube ve İlçe Emniyet Müdürlükleri personelinin katılımı ile Gölcük, Darıca, Körfez, İzmit, Gebze ilçelerimizde bulunan semt pazarlarında ‘‘Hayırlı Pazarlar’’ adı altında uygulamalar yapıldı. Yapılan uygulamalarda 6 semt pazarında 409 şahıs ve 99 araç kontrol edilirken eksik evrakları bulunan 1 araç ise trafikten men edildi. İdari para cezası kesildi Parklarda meydana gelebilecek asayiş olaylarının önlenmesi amacıyla Asayiş Şube Yunus Timleri, Mobil Park, Narkotik Motorize timleri, Trafik ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinin, katılımı ile Dilovası, Gölcük, Karamürsel, Darıca, Kandıra ilçelerimizde bulunan parklarda ‘‘Parklar Berkemal” adı altında uygulamalar yapıldı. Uygulamalarda 33 park ve 248 şahıs sorgulanırken 31 araç kontrol edildi. 4 kişiye idari yaptırım cezası uygulanarak 496 TL ceza kesilirken 1 adet bıçak ele geçirildi. İyi eğlenceler uygulaması Mevcut huzur ve güven ortamının sağlanması, meydana gelebilecek asayişe müessir olaylar ile muhtemel terör eylemlerinin önlenebilmesi, eğlence mekanlarında ve çevresinde bulunan vatandaşlarımızın rahat ve huzurunun sağlanması amacıyla Asayiş, TEM, Narkotik, Trafik ve İlçe Emniyet Müdürlüklerimiz personelinin katılımı ile İzmit İlçemizde umuma açık yerlerde ve eğlence mekanlarında “İyi Eğlenceler” adı altında uygulamalar yapıldı. Aranan 3 kişi yakalandı Uygulamalarda 15 işyerinde 320 şahsın kimlik kontrolü yapılmış, tehdit suçundan aranan 2 kişi ile trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçlarından aranan 1 kişi şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 13 işyerine çalışanların bilgilerini bildirmeme, işyeri ruhsatı ile canlı müzik ruhsatı bulunmayan, işyeri belge, kapalı alanda sigara içilmesi, TAPDK, 18 yaşından küçük çocuk bulundurmak gibi eksiklerden dolayı idari işlem yapılmak üzere tutanak tanzim edildi.
Kocaeli’de 1 haftalık uygulama sonuçlarıKocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlükleri koordinesinde 22 Ocak ile 29 Ocak 2018 tarihleri arasında Kocaeli genelinde yapılan çeşitli uygulamalarda aranan 3 kişi yakalanarak gözaltına alınırken kurallara uymayan iş yerlerine ise idari para cezaları kesildi.

Pazaryerlerinde meydana gelebilecek yankesicilik, kapkaç ve açıktan hırsızlık olaylarının önlenmesi, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması amacıyla Asayiş Şube ve İlçe Emniyet Müdürlükleri personelinin katılımı ile Gölcük, Darıca, Körfez, İzmit, Gebze ilçelerimizde bulunan semt pazarlarında ‘‘Hayırlı Pazarlar’’ adı altında uygulamalar yapıldı. Yapılan uygulamalarda 6 semt pazarında 409 şahıs ve 99 araç kontrol edilirken eksik evrakları bulunan 1 araç ise trafikten men edildi.

İdari para cezası kesildi

Parklarda meydana gelebilecek asayiş olaylarının önlenmesi amacıyla Asayiş Şube Yunus Timleri, Mobil Park, Narkotik Motorize timleri, Trafik ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinin, katılımı ile Dilovası, Gölcük, Karamürsel, Darıca, Kandıra ilçelerimizde bulunan parklarda ‘‘Parklar Berkemal” adı altında uygulamalar yapıldı. Uygulamalarda 33 park ve 248 şahıs sorgulanırken 31 araç kontrol edildi. 4 kişiye idari yaptırım cezası uygulanarak 496 TL ceza kesilirken 1 adet bıçak ele geçirildi.

İyi eğlenceler uygulaması

Mevcut huzur ve güven ortamının sağlanması, meydana gelebilecek asayişe müessir olaylar ile muhtemel terör eylemlerinin önlenebilmesi, eğlence mekanlarında ve çevresinde bulunan vatandaşlarımızın rahat ve huzurunun sağlanması amacıyla Asayiş, TEM, Narkotik, Trafik ve İlçe Emniyet Müdürlüklerimiz personelinin katılımı ile İzmit İlçemizde umuma açık yerlerde ve eğlence mekanlarında “İyi Eğlenceler” adı altında uygulamalar yapıldı.

Aranan 3 kişi yakalandı

Uygulamalarda 15 işyerinde 320 şahsın kimlik kontrolü yapılmış, tehdit suçundan aranan 2 kişi ile trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçlarından aranan 1 kişi şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 13 işyerine çalışanların bilgilerini bildirmeme, işyeri ruhsatı ile canlı müzik ruhsatı bulunmayan, işyeri belge, kapalı alanda sigara içilmesi, TAPDK, 18 yaşından küçük çocuk bulundurmak gibi eksiklerden dolayı idari işlem yapılmak üzere tutanak tanzim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.