Arınç, Öcalan’ın talebine ne yanıt verdi?

Gündem 22.07.2013 - 23:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Arınç, Öcalan’ın talebine ne yanıt verdi?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Abdullah Öcalan'ın İmralı'da basın mensuplarıyla toplantı talebinin gerçekleşmesi konusunda konuştu İşte Arınç’ın konuyla ilgili açıklaması;Ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum bir hükümlünün, kimlerle, ne zaman, ne şekilde görüşeceği yönetmeliklerle belirlenmiştir. Öcalan’ın ‘ben basınla bir toplantı yapmak istiyorum’ demesi onun arzusudur. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği noktasında elimizdeki mevcut hukuki mevzuatta bu mümkün görünmemektedir. Bir hükümlünün karşısına basın mensuplarını alıpta bulunduğu yerde bir basın toplantısı yapması, hiçbir şekilde mümkün görünmemektedir”

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Abdullah Öcalan'ın İmralı'da basın mensuplarıyla toplantı talebinin gerçekleşmesi konusunda konuştu

İşte Arınç’ın konuyla ilgili açıklaması;Ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum bir hükümlünün, kimlerle, ne zaman, ne şekilde görüşeceği yönetmeliklerle belirlenmiştir. Öcalan’ın ‘ben basınla bir toplantı yapmak istiyorum’ demesi onun arzusudur. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği noktasında elimizdeki mevcut hukuki mevzuatta bu mümkün görünmemektedir. Bir hükümlünün karşısına basın mensuplarını alıpta bulunduğu yerde bir basın toplantısı yapması, hiçbir şekilde mümkün görünmemektedir”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.