ARKADAŞI YANLIŞLIKLA VURMUŞ

08.10.2017 - 16:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARKADAŞI YANLIŞLIKLA VURMUŞ

Saraylı Mahallesinde nişan töreninde silahın patlaması sonucu 15 yaşındaki M.D. karnından ağır yaralandı. Olaydan sonra korkan arkadaşları silahı dereye attı. Ameliyata alınan M.D’nin bağırsaklarının parçalandığı ve durumunun ağır olduğu belirtildi.

İddiaya göre nişan töreni sırasında M.D ile arkadaşları nişan töreninin biraz ilerisinde oturuyorlardı. H. eve giderek babasına ait silahı aldı. Gençler silahla şakalaşırken silah bir anda patladı. M.D. karnından yaralandı. Yaralı genç Umut Tepe Tıp Fakültesine kaldırıldı. BABASININ SİLAHI Ablasının nişan töreninde arkadaşları ile birlikte oturan M.D arkadaşının babasının silahı ile yaralandı. H. babasına ait silahı evden alarak arkadaşlarının yanına geldi. Silahı arkadaşlarına gösteren H ateş etmek isteyince arkadaşlar arasında ateş etmek isteyenler oldu. O sırada silah patladı ve M.D karnından yaralandı. SİLAHI SAKLADILAR M.D’nin yaralanması sonucu arkadaşları silahı dereye attı.  Jandarma ekipleri kazanın meydana geldiği yerde silahı dereye atan şahısla birlikte kayıp silahı aradı. Arama sonuçları başarısız olunca olay yerindeki Jandarmalardan bir ekip M.D.'nin kaldırıldığı Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti. YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ Olaydan sonra Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan M.D. yoğun bakımda tedavi altına alınırken M.D.'nin yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi. Jandarma ekipleri bir kişiyi göz altına alırken olayla ilgili inceleme başlattı. Hastanede yatan M.D.'nin durumu ise ciddiyetini koruyor.
Saraylı Mahallesinde nişan töreninde silahın patlaması sonucu 15 yaşındaki M.D. karnından ağır yaralandı. Olaydan sonra korkan arkadaşları silahı dereye attı. Ameliyata alınan M.D’nin bağırsaklarının parçalandığı ve durumunun ağır olduğu belirtildi.

İddiaya göre nişan töreni sırasında M.D ile arkadaşları nişan töreninin biraz ilerisinde oturuyorlardı. H. eve giderek babasına ait silahı aldı. Gençler silahla şakalaşırken silah bir anda patladı. M.D. karnından yaralandı. Yaralı genç Umut Tepe Tıp Fakültesine kaldırıldı.

BABASININ SİLAHI
Ablasının nişan töreninde arkadaşları ile birlikte oturan M.D arkadaşının babasının silahı ile yaralandı. H. babasına ait silahı evden alarak arkadaşlarının yanına geldi. Silahı arkadaşlarına gösteren H ateş etmek isteyince arkadaşlar arasında ateş etmek isteyenler oldu. O sırada silah patladı ve M.D karnından yaralandı.

SİLAHI SAKLADILAR
M.D’nin yaralanması sonucu arkadaşları silahı dereye attı.  Jandarma ekipleri kazanın meydana geldiği yerde silahı dereye atan şahısla birlikte kayıp silahı aradı. Arama sonuçları başarısız olunca olay yerindeki Jandarmalardan bir ekip M.D.'nin kaldırıldığı Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Olaydan sonra Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan M.D. yoğun bakımda tedavi altına alınırken M.D.'nin yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi. Jandarma ekipleri bir kişiyi göz altına alırken olayla ilgili inceleme başlattı. Hastanede yatan M.D.'nin durumu ise ciddiyetini koruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.