LASTİK İŞ

ARSLAN ‘’TÜM GAZİLERİMİZLE GÜNÜMÜZÜ KUTLAYACAĞIZ’’

Gündem 10.09.2019 - 18:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARSLAN ‘’TÜM GAZİLERİMİZLE GÜNÜMÜZÜ KUTLAYACAĞIZ’’

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla dün dernek binasında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Arslan, “Tüm gazilerimizle günümüzü kutlayacağız” dedi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, 19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili olarak düşüncelerini dile getirdi. Başkan Arslan, konu hakkında yapmış olduğu açıklamada “Ülkemizin vermiş olduğu kurtuluş mücadelemizde binlerce askerimiz şehit olmuş, yara alarak gazi ünvanı almıştır. Bu mücadelede üstün bir gayret gösteren, ülkemizin düşmandan kurtulmasında canını veren, kanını döken tüm askerlerimizi rahmetle anıyoruz. Şu an hayatta olan ve vatanımızın bağımsızlığı adına canını tehlikeye atmış tüm gazilerimizi de minnettar olduğumuzu söylemek istiyorum” dedi.  ‘NE KADAR MİNNETTAR OLSAK AZDIR’ Sözlerine devam eden Başkan Arslan, “Alparslan ve ordularının 1071’de vatan yaptığı coğrafyanın, bu zamana kadar bin bir mücadele ile koruduğumuz topraklarımızın bugüne kadar gelmesinde emeği olan askerlerimize, şehit ve gazilerimize ne kadar minnettar olsak azdır. Önümüzdeki hafta 19 Eylül gününde Gaziler Günü’müzü kutlayacağız. O gün tüm gazilerimizle birlikte Anıtpark’ta toplanacağız ve günümüzü hep birlikte geçireceğiz. Bizler, ülkemiz ne zaman ihtiyaç duyarsa üniformamızı yeniden giymeye hazırız. Bu vatan için canımızı her zaman feda ederiz” dedi.  ‘DERNEĞİMİZDE PROTOKOLÜ AĞIRLAYACAĞIZ’ Başkan Arslan, açıklamasının sonunda ise “Her yıl 19 Eylül gününde kutladığımız Gaziler Günü’nde, ilçemizde de anma programımız olacak. Anıtpark’ta o günde, saat 9.30’da toplanmış olacağız. Programımız dahilinde çelenk sunumu yapacağız ve gazilik ile ilgili şiirler de okunacak. Sonrasında derneğimizde protokolü ağırlayacağız. Biz bu ünvanı, gazilik ünvanını taşıdığımız için mutlu ve gururluyuz. Vatanımızın bir mensubu olmaktan da her zaman onur duyuyoruz. Tüm halkımızı da 19 Eylül’de programımızda olmaya davet ediyoruz” dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla dün dernek binasında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Arslan, “Tüm gazilerimizle günümüzü kutlayacağız” dedi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, 19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili olarak düşüncelerini dile getirdi. Başkan Arslan, konu hakkında yapmış olduğu açıklamada “Ülkemizin vermiş olduğu kurtuluş mücadelemizde binlerce askerimiz şehit olmuş, yara alarak gazi ünvanı almıştır. Bu mücadelede üstün bir gayret gösteren, ülkemizin düşmandan kurtulmasında canını veren, kanını döken tüm askerlerimizi rahmetle anıyoruz. Şu an hayatta olan ve vatanımızın bağımsızlığı adına canını tehlikeye atmış tüm gazilerimizi de minnettar olduğumuzu söylemek istiyorum” dedi.

 ‘NE KADAR MİNNETTAR OLSAK AZDIR’
Sözlerine devam eden Başkan Arslan, “Alparslan ve ordularının 1071’de vatan yaptığı coğrafyanın, bu zamana kadar bin bir mücadele ile koruduğumuz topraklarımızın bugüne kadar gelmesinde emeği olan askerlerimize, şehit ve gazilerimize ne kadar minnettar olsak azdır. Önümüzdeki hafta 19 Eylül gününde Gaziler Günü’müzü kutlayacağız. O gün tüm gazilerimizle birlikte Anıtpark’ta toplanacağız ve günümüzü hep birlikte geçireceğiz. Bizler, ülkemiz ne zaman ihtiyaç duyarsa üniformamızı yeniden giymeye hazırız. Bu vatan için canımızı her zaman feda ederiz” dedi.
 ‘DERNEĞİMİZDE PROTOKOLÜ AĞIRLAYACAĞIZ’
Başkan Arslan, açıklamasının sonunda ise “Her yıl 19 Eylül gününde kutladığımız Gaziler Günü’nde, ilçemizde de anma programımız olacak. Anıtpark’ta o günde, saat 9.30’da toplanmış olacağız. Programımız dahilinde çelenk sunumu yapacağız ve gazilik ile ilgili şiirler de okunacak. Sonrasında derneğimizde protokolü ağırlayacağız. Biz bu ünvanı, gazilik ünvanını taşıdığımız için mutlu ve gururluyuz. Vatanımızın bir mensubu olmaktan da her zaman onur duyuyoruz. Tüm halkımızı da 19 Eylül’de programımızda olmaya davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.