LASTİK İŞ

ARTVİN’E GİDİYORUZ

09.07.2019 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARTVİN’E GİDİYORUZ

Yaz ayları etkinlikleri kapsamında Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği geleneksel 8 günlük Artvin ve Batum gezi turu için çalışmalarını başlattılar. Geçtiğimiz hafta mensuplarına yönelik Artvin ili, ilçeleri ve Batum'a gezi turunu yaptılar. 22 Temmuz günü yeni tur Gölcük'ten hareket edecek. 8 Günlük gezi 650 tl.

Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği üyeleri 8 günlük Artvin gezisi 22 Temmuzda başlayacak. Yaz ayları etkinlikleri kapsamında Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği geleneksel 8 günlük Artvin ve Batum gezi turu için çalışmalarını başlattılar. Bundan önceki gezi turu ise basın mensuplarına yönelik Artvin ili, ilçeleri ve Batum'a gezi turunu yaptılar. 22 Temmuz günü Gölcük'ten hareket edeceklerini açıklayan Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay şunları dile getirdi.   SEKİZ GÜNLÜK GEZİ Başkan Başbay; “geleneksel olarak bu ikinci gezimiz 22 Temmuz günü sabah Gölcük'ten hareket ederek toplanma yerimiz olan İzmit Perşembe pazarında toplandıktan sonra Artvin'e hareket ediyoruz. Bu gezimiz 6 gece 8 gündür. İlk olarak Artvin ili ve tüm ilçelerini gezdikten sonra son gün Batum gezisini yapacağız. Burada önemli bir konu ise Batum'a girmek için eski kimlikler geçersizdir. Yeni kimlik alınması önemle duyurulur. Kocaeli Büyükşehir belediyesinin destekleri ile Kocaeli Batum Havali Federasyonu Başkanımız Mikail Kalyoncu önderliğinde federasyona bağlı derneklerimizden oluşan 8 otobüs ile yola çıkıyoruz.  8 GÜNLÜK GEZİ 650 TL Bu gezide kişi başı 650 lira ödeneği vardır. Bu 650 lira ile konaklama, Sabah ve Akşam yemeği verilirken, aynı zamanda Artvin ilimizde otobüsün dolaşamadığında minibüs kiralıyoruz. Gece konaklamak için Artvin ilimizde otelle eş değer yurt kiraladık. Bizim buradaki asıl amacımız Artvin ilimizi hiç görmeyen gezmeyen hemşerilerimiz ata yurdunu gezmesini sağlayacağız. Kültürümüzü yaşatmak ve kültürümüzle yaşamak bizim için çok önemlidir. Aynı zamanda kaynaşma birlik ve beraberliği sağlamaktır” şeklinde ifade etti. Fahri Haner   
Yaz ayları etkinlikleri kapsamında Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği geleneksel 8 günlük Artvin ve Batum gezi turu için çalışmalarını başlattılar. Geçtiğimiz hafta mensuplarına yönelik Artvin ili, ilçeleri ve Batum'a gezi turunu yaptılar. 22 Temmuz günü yeni tur Gölcük'ten hareket edecek. 8 Günlük gezi 650 tl.

Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği üyeleri 8 günlük Artvin gezisi 22 Temmuzda başlayacak.

Yaz ayları etkinlikleri kapsamında Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği geleneksel 8 günlük Artvin ve Batum gezi turu için çalışmalarını başlattılar. Bundan önceki gezi turu ise basın mensuplarına yönelik Artvin ili, ilçeleri ve Batum'a gezi turunu yaptılar. 22 Temmuz günü Gölcük'ten hareket edeceklerini açıklayan Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay şunları dile getirdi.  

SEKİZ GÜNLÜK GEZİ
Başkan Başbay; “geleneksel olarak bu ikinci gezimiz 22 Temmuz günü sabah Gölcük'ten hareket ederek toplanma yerimiz olan İzmit Perşembe pazarında toplandıktan sonra Artvin'e hareket ediyoruz. Bu gezimiz 6 gece 8 gündür. İlk olarak Artvin ili ve tüm ilçelerini gezdikten sonra son gün Batum gezisini yapacağız. Burada önemli bir konu ise Batum'a girmek için eski kimlikler geçersizdir. Yeni kimlik alınması önemle duyurulur. Kocaeli Büyükşehir belediyesinin destekleri ile Kocaeli Batum Havali Federasyonu Başkanımız Mikail Kalyoncu önderliğinde federasyona bağlı derneklerimizden oluşan 8 otobüs ile yola çıkıyoruz. 
8 GÜNLÜK GEZİ 650 TL
Bu gezide kişi başı 650 lira ödeneği vardır. Bu 650 lira ile konaklama, Sabah ve Akşam yemeği verilirken, aynı zamanda Artvin ilimizde otobüsün dolaşamadığında minibüs kiralıyoruz. Gece konaklamak için Artvin ilimizde otelle eş değer yurt kiraladık. Bizim buradaki asıl amacımız Artvin ilimizi hiç görmeyen gezmeyen hemşerilerimiz ata yurdunu gezmesini sağlayacağız. Kültürümüzü yaşatmak ve kültürümüzle yaşamak bizim için çok önemlidir. Aynı zamanda kaynaşma birlik ve beraberliği sağlamaktır” şeklinde ifade etti.

Fahri Haner
  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.