LASTİK İŞ

ARTVİNLİLER BULUŞTU

28.03.2017 - 10:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARTVİNLİLER BULUŞTU

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Artvin'in kurtuluşunun 96. Yıldönümü bu yılda Gölcük Belediyesi Ilıca Tesislerinde coşkuyla kutlandı. Programa Artvinliler yoğun katılım sağladı.

Her yıl geleneksel olarak  düzenlenen Artvin'in kurtuluşunun 96. Yıldönümü bu yılda Gölcük Belediyesi Ilıca Tesislerinde coşkuyla kutlandı. Artvin'in 96. kurtuluş yıl dönümü kutlama programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, , AKP Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu İSU Gölcük Şube Müdürü Mehmet Yaman, İSU İsale hatları ve havza koruma şube Müdürü Sabri Özdemir,Davetliler,misafirler  ve Gölcük'te bulunan Artvinli vatandaşlar katıldı.  Artvin Türkiye'nin çeşitli yerlerine göç vermiştir Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akif Alponat “ Kuruluşundan günümüze Artvin Türkiye'nin çeşitli yerlerine göç vermiştir. Bu göçte en büyük pay Kocaeli ve Gölcük İlçesi'ndedir. Yaklaşık olarak ikiyüzbinin üzerinde Kocaeli genelinde hemşerilerimiz mevcuttur.Artvin insanı yapısı gereği bulundukları ortamlarda kendi gelenek ve ananeleriyle hemen uyum sağlayan ve  bu özelliklerini bölge insanına sunmaya çalışırlar.Gölcük olarak bizde aynı sorumluluk içerisinde Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'in desteğiyle devam ettiriyoruz ” dedi. Artvin insanı yiğittir Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Artvin insanı yiğittir, merttir.Bulunduğu toplumda hayaller kurar bu hayaller uğrunda da mücadele eder. Gölcük yapısı itibariyle çeşitli toplumlardan oluşan  mozaik yapısı içerisinde  Artvin İlini tüm gelenekleri ve adetleriyle İlçemizde yaşatan Derneğimize başta Başkan Mehmet Akif Alponat ve yönetimi olmak üzere tüm Artvinli hemşerilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederim ” dedi. Katkı ve Destek Verenlere Teşekkür Plaketi Protokol konuşmalarının ardından Gölcük Artvinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Akif Alpolat, Desteklerinden dolayı  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere, iş adamları ve esnaflara teşekkür plaketi takdim etti.  
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Artvin'in kurtuluşunun 96. Yıldönümü bu yılda Gölcük Belediyesi Ilıca Tesislerinde coşkuyla kutlandı. Programa Artvinliler yoğun katılım sağladı.

Her yıl geleneksel olarak  düzenlenen Artvin'in kurtuluşunun 96. Yıldönümü bu yılda Gölcük Belediyesi Ilıca Tesislerinde coşkuyla kutlandı.
Artvin'in 96. kurtuluş yıl dönümü kutlama programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, , AKP Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu İSU Gölcük Şube Müdürü Mehmet Yaman, İSU İsale hatları ve havza koruma şube Müdürü Sabri Özdemir,Davetliler,misafirler  ve Gölcük'te bulunan Artvinli vatandaşlar katıldı. 
Artvin Türkiye'nin çeşitli yerlerine göç vermiştir
Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akif Alponat “ Kuruluşundan günümüze Artvin Türkiye'nin çeşitli yerlerine göç vermiştir. Bu göçte en büyük pay Kocaeli ve Gölcük İlçesi'ndedir. Yaklaşık olarak ikiyüzbinin üzerinde Kocaeli genelinde hemşerilerimiz mevcuttur.Artvin insanı yapısı gereği bulundukları ortamlarda kendi gelenek ve ananeleriyle hemen uyum sağlayan ve  bu özelliklerini bölge insanına sunmaya çalışırlar.Gölcük olarak bizde aynı sorumluluk içerisinde Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'in desteğiyle devam ettiriyoruz ” dedi.
Artvin insanı yiğittir
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Artvin insanı yiğittir, merttir.Bulunduğu toplumda hayaller kurar bu hayaller uğrunda da mücadele eder. Gölcük yapısı itibariyle çeşitli toplumlardan oluşan  mozaik yapısı içerisinde  Artvin İlini tüm gelenekleri ve adetleriyle İlçemizde yaşatan Derneğimize başta Başkan Mehmet Akif Alponat ve yönetimi olmak üzere tüm Artvinli hemşerilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederim ” dedi.
Katkı ve Destek Verenlere Teşekkür Plaketi
Protokol konuşmalarının ardından Gölcük Artvinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Akif Alpolat, Desteklerinden dolayı  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere, iş adamları ve esnaflara teşekkür plaketi takdim etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.