LASTİK İŞ
ismail

ARTVİNLİLER FEDERASYONU BAYRAMLAŞTI

06.06.2019 - 10:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARTVİNLİLER FEDERASYONU BAYRAMLAŞTI

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu, Genel Merkezinin bulunduğu Doğu Kışla Gençlik Parkı No :30 İzmit/Kocaeli adresinde geleneksel hale getirdiği her yıl olduğu gibi bayramlaşma proğramında değerli hemşerihleri ile bir araya geldi. Bayramlaşma proğramına Gençlik Kolları ve Kadın kolları başkanları katıldı.İlçe Dernek başkanları Federasyon yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdiler.Gelen misafirlere Çikilota ve Baklava ikramı yapıldı. Başkan Mikail Kalyoncu; “Geçtiğimiz yıl Kocaeli Artvinliler Derneği olarak kutladığımız Ramazan Bayramımızı bu yıl Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu olarak kutluyoruz.Yaşam sürprizlerle dolu belki önümüzdeki yıl bayramımızı başka bir isim altında kutlarız.Sizlerin desteğiniz devam ettiği sürece Artvinli değerli hemşerihlerimizin göğüslerini kabartmaya devam edeceğiz. Milletimizin ve  İslam Aleminin  en önemli hasletlerinden birisi bayramlara verdiği önemdir. Tarih boyunca bayramları her zaman coşkuyla kutladık. Bu yılda inanıyorum ki bu bayramı hep beraber, millet olarak coşkuyla, sevinçle kutluyoruz. Birbirimizin acılarını paylaştığımız gibi, sevinçlerini ve mutluluklarını da paylaşacağız.İyiki varsınız” diyerek sözlerini tamamladı.  

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu, Genel Merkezinin bulunduğu Doğu Kışla Gençlik Parkı No :30 İzmit/Kocaeli adresinde geleneksel hale getirdiği her yıl olduğu gibi bayramlaşma proğramında değerli hemşerihleri ile bir araya geldi.

Bayramlaşma proğramına Gençlik Kolları ve Kadın kolları başkanları katıldı.İlçe Dernek başkanları Federasyon yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdiler.Gelen misafirlere Çikilota ve Baklava ikramı yapıldı.

Başkan Mikail Kalyoncu;

“Geçtiğimiz yıl Kocaeli Artvinliler Derneği olarak kutladığımız Ramazan Bayramımızı bu yıl Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu olarak kutluyoruz.Yaşam sürprizlerle dolu belki önümüzdeki yıl bayramımızı başka bir isim altında kutlarız.Sizlerin desteğiniz devam ettiği sürece Artvinli değerli hemşerihlerimizin göğüslerini kabartmaya devam edeceğiz.

Milletimizin ve  İslam Aleminin  en önemli hasletlerinden birisi bayramlara verdiği önemdir. Tarih boyunca bayramları her zaman coşkuyla kutladık. Bu yılda inanıyorum ki bu bayramı hep beraber, millet olarak coşkuyla, sevinçle kutluyoruz. Birbirimizin acılarını paylaştığımız gibi, sevinçlerini ve mutluluklarını da paylaşacağız.İyiki varsınız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.