LASTİK İŞ
ismail

ARTVİNLİLER YAZLIK KADIRGA'DA BULUŞACAK

03.09.2019 - 12:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ARTVİNLİLER YAZLIK KADIRGA'DA BULUŞACAK

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Platformu 6-7-8 Eylül tarihlerinde Yazlık Kadırga'da, Geleneksel Marmara Artvinliler Yayla Şenliği düzenliyor.

Marmara Bölgesi'nden geniş bir katılımın olması beklenen şenliklerde bir birinden değerli sanatçılar da sahne alacak.  Artvinliler Gölcük Kadırga Yaylası'nda çok önemli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. 6-7-8 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Geleneksel Marmara Artvinliler Yayla Şenliği için son hazırlıklar tamamlanırken, bu yıl ilki düzenlenecek olan şenliğe büyük katılımın olması bekleniyor.  KARBAFED ORGANİZASYONU YAPIYOR Gölcük İznikliler Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği, Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği, Karamürsel Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği, Beylerbeyliler Derneği, Kocaeli Yusufeli Kültür ve Dayanışma Derneği, Başiskele Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği, İzmit Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği, Kartepe Artvinliler Derneklerinden oluşan Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Platformu bu organizasyonla, hem kültürel olarak önemli bir etkinliğe imza atmış olacak, hem de müzik şöleniyle katılımcıların doyasıya eğlenmesini sağlayacak.  DEĞERLİ SESLER SAHNE ALACAK? Bu önemli şenlikte 6 Eylül Cuma günü Hikmet Korkut, Faik Pala, 7 Eylül Cumartesi günü Şafak Uyanık, Özkan Hatinoğlu, Afak Meydanlı, 8 Eylül Pazar günü de Vira Cemal, Bahattin Kılıç ve Mürsel Akdemir sahne alacak ve en güzel şarkılarını şenliğe katılanlar için söyleyecek. Ayrıca şenlik boyunca sürpriz hediye çekilişleriyle de doyasıya heyecan yaşanacak.  BAŞKAN BAŞBAY HERKESİ DAVET ETTİ Bu yıl ilki düzenlenen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi planlanan şenliğe, ev sahipliği yapacak olan Gölcük İznikliler Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay yaptığı açıklamada, “Yaz aylarının son günlerinde Artvinliler olarak Marmara Bölgesi genelinde önemli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyoruz. Hem kültürümüzü tanıtmak, hem de insanlarımızın eğlenmesi için planladığımız bu şenliği Gölcük Kadırga Yaylası'nda yapılacak olması bizleri de ayrıca gururlandırıyor. Ben 6-7-8 Eylül'de, bir birinden değerli seslerin sahne alacağı, Artvinliler Yayla Şenliği'ne tüm hemşehrilerimizi ve Kocaeli halkını davet ediyorum” dedi. 
Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Platformu 6-7-8 Eylül tarihlerinde Yazlık Kadırga'da, Geleneksel Marmara Artvinliler Yayla Şenliği düzenliyor.

Marmara Bölgesi'nden geniş bir katılımın olması beklenen şenliklerde bir birinden değerli sanatçılar da sahne alacak. 
Artvinliler Gölcük Kadırga Yaylası'nda çok önemli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. 6-7-8 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Geleneksel Marmara Artvinliler Yayla Şenliği için son hazırlıklar tamamlanırken, bu yıl ilki düzenlenecek olan şenliğe büyük katılımın olması bekleniyor. 
KARBAFED ORGANİZASYONU YAPIYOR
Gölcük İznikliler Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği, Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği, Karamürsel Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği, Beylerbeyliler Derneği, Kocaeli Yusufeli Kültür ve Dayanışma Derneği, Başiskele Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği, İzmit Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği, Kartepe Artvinliler Derneklerinden oluşan Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Platformu bu organizasyonla, hem kültürel olarak önemli bir etkinliğe imza atmış olacak, hem de müzik şöleniyle katılımcıların doyasıya eğlenmesini sağlayacak. 
DEĞERLİ SESLER SAHNE ALACAK?
Bu önemli şenlikte 6 Eylül Cuma günü Hikmet Korkut, Faik Pala, 7 Eylül Cumartesi günü Şafak Uyanık, Özkan Hatinoğlu, Afak Meydanlı, 8 Eylül Pazar günü de Vira Cemal, Bahattin Kılıç ve Mürsel Akdemir sahne alacak ve en güzel şarkılarını şenliğe katılanlar için söyleyecek. Ayrıca şenlik boyunca sürpriz hediye çekilişleriyle de doyasıya heyecan yaşanacak. 
BAŞKAN BAŞBAY HERKESİ DAVET ETTİ
Bu yıl ilki düzenlenen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi planlanan şenliğe, ev sahipliği yapacak olan Gölcük İznikliler Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay yaptığı açıklamada, “Yaz aylarının son günlerinde Artvinliler olarak Marmara Bölgesi genelinde önemli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyoruz. Hem kültürümüzü tanıtmak, hem de insanlarımızın eğlenmesi için planladığımız bu şenliği Gölcük Kadırga Yaylası'nda yapılacak olması bizleri de ayrıca gururlandırıyor. Ben 6-7-8 Eylül'de, bir birinden değerli seslerin sahne alacağı, Artvinliler Yayla Şenliği'ne tüm hemşehrilerimizi ve Kocaeli halkını davet ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.