LASTİK İŞ

ASARKÖYSPOR CANINI ZOR KURTARDI

Spor 14.11.2017 - 11:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ASARKÖYSPOR CANINI ZOR KURTARDI

Kocaeli 1. Amatör Küme A Grubu'nda zirve mücadelesi veren Asarköyspor, geçtiğimiz hafta sonu Beylikbağı Stadı'nda karşılaştığı Gebze Yavuz Selimspor'a hem 4-0 yenildi, hem de maçtan sonra dayak yedi. Deyim yerindeyse, Asarköyspor canını zor kurtardı

“YAZIKLAR OLSUN BÖYLE AMATÖRLÜĞE” İlçemizi Kocaeli 1. Küme A Grubunda temsil eden Asarköyspor, geçetiğimiz hafta Gebze deplasmanında, Sultan Selimspor ile oynadığı maçın sonunda, adeta canını zor kurtardı. Sultan Selimspor oyuncularının ve taraftarlarının 90 dakika boyunca hakaretlerine ve küfürlerine maruz kaldıklarının altını çizen, Asarköyspor Kulübnü Başkanı Güven Özmen, “Maçtan sonra soyunma odasına saldıran, Sultan Selimspor taraftarlarının elinden takımım canını zor kurtardı. Ve tüm bu yaşanan olaylar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın'ın gözleri önünde yaşandı. Biz Gebze'ye spor yapmaya mı gittik, yoksa savaşa mı gittik?. Ben Sultan Selimspor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu ile taraftarlarıonı şiddetle kınıyorum. Böyle spor da olmaz, böyle amatörlük de olmaz. Yazıklar olsun” diye konuştu.  Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Kocaeli 1. Amatör Küme A Grubu'nda zirve mücadelesi veren Asarköyspor, geçtiğimiz hafta sonu Beylikbağı Stadı'nda karşılaştığı Gebze Yavuz Selimspor'a hem 4-0 yenildi, hem de maçtan sonra dayak yedi. Deyim yerindeyse, Asarköyspor canını zor kurtardı

“YAZIKLAR OLSUN BÖYLE AMATÖRLÜĞE”
İlçemizi Kocaeli 1. Küme A Grubunda temsil eden Asarköyspor, geçetiğimiz hafta Gebze deplasmanında, Sultan Selimspor ile oynadığı maçın sonunda, adeta canını zor kurtardı. Sultan Selimspor oyuncularının ve taraftarlarının 90 dakika boyunca hakaretlerine ve küfürlerine maruz kaldıklarının altını çizen, Asarköyspor Kulübnü Başkanı Güven Özmen, “Maçtan sonra soyunma odasına saldıran, Sultan Selimspor taraftarlarının elinden takımım canını zor kurtardı. Ve tüm bu yaşanan olaylar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın'ın gözleri önünde yaşandı. Biz Gebze'ye spor yapmaya mı gittik, yoksa savaşa mı gittik?. Ben Sultan Selimspor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu ile taraftarlarıonı şiddetle kınıyorum. Böyle spor da olmaz, böyle amatörlük de olmaz. Yazıklar olsun” diye konuştu. 
Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.