ASARKÖYSPOR ESENSPOR'A ACIMADI 4-1

Spor 08.10.2017 - 12:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ASARKÖYSPOR ESENSPOR'A ACIMADI 4-1

Kocaeli 1. Küme A Grubu maçları, önceki çeşitli statlarda oynanan maçlarla tamamlandı. A Grubu’ndaki tek temsilcimiz olan Asarköyspor, kendi evinde konuk ettiği Esenspor’u, İskender, Gökhan ve Sefa ve Burak’ın attığı gollerle 4-1 yenerek, yeni sezondaki ilk galibiyetini elde etti. Baştan sona üstün oynayan Asarköyspor, önümüzdeki hafta sonu deplasmanda, Alikahya Belediyespor ile oynayacak

ASARKÖYSPOR İŞİ İLK YARIDA BİTİRDİ Bu sezon hedefini Kocaeli Amatör Süper Lig olarak belirleyen, 1. Amatör Küme A Grubundaki temsilcimiz Asarköyspor, kendi sahasında konuk ettiği, Körfez Esenspor’u 4-1 yenerek, sezonun ilk galibiyetiyle tanıştı. Hisareyn Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısını evsahibi Asarköyspor 20. Dakikada İskender, 24. Dakikada penaltıdan Gökhan ve 34. Dakikada Sefa’nın oldukça şık golleriyle 3-0 önde tamamladı. ASARKÖY 2. YARI FAZLA SIKMADI Maçın 2. Yarısında oyunu rölantiye alan Asarköyspor kendini fazla sıkmadı. Ancak oyundan düşen Körfez Esenspor’ub bu zaafından oyuna 2. Yarıda Evren’in yerine Burak faydalandı ve takımının 4. Golünü attı. Bu golden 3 dakika sonra, Buğra takımının teselli golünü attı ve maç 4-1 Gölcük temsilcisi Asarköyspor’un galibiyetiyle sonuçlandı. Baştan sona üstün oynayan Asarköyspor, önümüzdeki hafta sonu deplasmanda, Alikahya Belediyespor ile oynayacak  Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   ASARKÖYSPOR: 4 – K. ESENSPOR: 1   STAT: Hisareyn Stadı HAKEMLER: Serkan Yılmaz **, Kadir Kaan Kalyoncu **, Hakan Dursun **. ASARKÖYSPOR: Alaattin ***, Recep ***, Selim ***, Gökhan ***, Sercan Akdeniz ***, Murat ***, Sefa ***, Evren ** (Burak **), Olcay ***, Sercan ***, İskender ****. KÖRFEZ ESENSPOR: Fatih *, Fatin *, Kadir *, Kubilay *, İbrahim *, Zafer *, Sinan *, Mehmet *, Ahmet *, Harun *, Murat *. GOLLER: İskender (Dk. 20), Gökhan (Dk. 24 pen.), Sefa (Dk. 34), Burak (Dk. 80), Buğra (Dk. 83)
Kocaeli 1. Küme A Grubu maçları, önceki çeşitli statlarda oynanan maçlarla tamamlandı. A Grubu’ndaki tek temsilcimiz olan Asarköyspor, kendi evinde konuk ettiği Esenspor’u, İskender, Gökhan ve Sefa ve Burak’ın attığı gollerle 4-1 yenerek, yeni sezondaki ilk galibiyetini elde etti. Baştan sona üstün oynayan Asarköyspor, önümüzdeki hafta sonu deplasmanda, Alikahya Belediyespor ile oynayacak

ASARKÖYSPOR İŞİ İLK YARIDA BİTİRDİ

Bu sezon hedefini Kocaeli Amatör Süper Lig olarak belirleyen, 1. Amatör Küme A Grubundaki temsilcimiz Asarköyspor, kendi sahasında konuk ettiği, Körfez Esenspor’u 4-1 yenerek, sezonun ilk galibiyetiyle tanıştı. Hisareyn Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısını evsahibi Asarköyspor 20. Dakikada İskender, 24. Dakikada penaltıdan Gökhan ve 34. Dakikada Sefa’nın oldukça şık golleriyle 3-0 önde tamamladı.

ASARKÖY 2. YARI FAZLA SIKMADI

Maçın 2. Yarısında oyunu rölantiye alan Asarköyspor kendini fazla sıkmadı. Ancak oyundan düşen Körfez Esenspor’ub bu zaafından oyuna 2. Yarıda Evren’in yerine Burak faydalandı ve takımının 4. Golünü attı. Bu golden 3 dakika sonra, Buğra takımının teselli golünü attı ve maç 4-1 Gölcük temsilcisi Asarköyspor’un galibiyetiyle sonuçlandı. Baştan sona üstün oynayan Asarköyspor, önümüzdeki hafta sonu deplasmanda, Alikahya Belediyespor ile oynayacak  Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 

ASARKÖYSPOR: 4 – K. ESENSPOR: 1

 

STAT: Hisareyn Stadı

HAKEMLER: Serkan Yılmaz **, Kadir Kaan Kalyoncu **, Hakan Dursun **.

ASARKÖYSPOR: Alaattin ***, Recep ***, Selim ***, Gökhan ***, Sercan Akdeniz ***, Murat ***, Sefa ***, Evren ** (Burak **), Olcay ***, Sercan ***, İskender ****.

KÖRFEZ ESENSPOR: Fatih *, Fatin *, Kadir *, Kubilay *, İbrahim *, Zafer *, Sinan *, Mehmet *, Ahmet *, Harun *, Murat *.

GOLLER: İskender (Dk. 20), Gökhan (Dk. 24 pen.), Sefa (Dk. 34), Burak (Dk. 80), Buğra (Dk. 83)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.