LASTİK İŞ
ismail

AŞEVİNE TALEP ARTIYOR

09.01.2020 - 12:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AŞEVİNE TALEP ARTIYOR

Yardıma muhtaç ve yaşlılara yemek sıcak yemek dağıtan Gölcük Ziyaretliler Sosyal Yardımlaş Dayanışma ve Kültür Derneği yaklaşık 10 günlük bir süre içerisinde talep yükselerek sayı 150'den 250 ye yükseldi.

10 gün sonra talep hızla artarak bu sayı 250 kişiye ulaştı. Yakın çevredeki vatandaşlar üç çeşit yemeğini Dernek binasından sefer taslarıyla alırken, uzak ailelere dernek yönetimi kendi imkanlarıyla evlere sıcak yemek dağıtımı yapıyor. Bu çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Dernek başkanı Seyfettin Öztürk şunları dile getirdi. Başkan Öztürk; “biz dernek olarak bu güne kadar hep derneğimizin amacı doğrultusunda hizmet vermeye gayret ettik. Derneğimizin en önemli amaçlarından biri ise yardıma muhtaç aileler ve evde yaşlı olan insanlarımıza öğle yemeğini sıcak olarak teslim etmekti. Bunu biz dernek yönetimi olarak başardık. İlk gün yaklaşık 100 kişilik bir yemek dağıtımını yaptık. Tabi ki bu sayı yerinde durmadı. Çok kısa bir süre içerisinde yani 10 günlük bir sürede bu sayı yaklaşık 250 ye çıktı. Halende bu talep yükseliyor. Derneğimiz tarafından temin edilen sefer taslarına ailede bulunan kişi sayısına göre 3 çeşit sıcak öğle yemeği dağıtımını yapıyoruz. Şu anda dernek imkanlarıyla bu hizmet devam ediyor.  Belediyemiz tarafından bir araç ve bir şoför görevlendirilecekti. Fakat başkanımız tarafından ne zaman bu araç ve şoför görevlendirilecektir. Onunda henüz zamanı daha bilmiyoruz. Çünkü önümüzdeki günlerde yemek dağıtım sayısı daha da artacaktır. Ben burada hayırseverlerimize ricada bulunuyorum. Derneğimizde aşevi var mutfağımızda sıcak yemek pişirilip yardıma muhtaç ailelerimize dağıtılacaktır. Sizin de çorbada tuzunuz bulusun diye desteklerinizi bekliyoruz. Yardım numaralarımız aşağıda yazılıdır. Bu İBAN numarası ve Hesap numarasına gerekli yardımlarınızı yapabilirsiniz. 18 Ocak 2020 tarihinde aşevimizin resmi açılışı yapılacak tüm halkımız davetlidir” dedi. Ziyaretliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği  Hesap No: 5424285-5003 424- Gölcük Kocaeli Şubesi İBAN TR150001000424542424855003 olarak yardımlarınızı bekliyoruz. Fahri Haner
Yardıma muhtaç ve yaşlılara yemek sıcak yemek dağıtan Gölcük Ziyaretliler Sosyal Yardımlaş Dayanışma ve Kültür Derneği yaklaşık 10 günlük bir süre içerisinde talep yükselerek sayı 150'den 250 ye yükseldi.

10 gün sonra talep hızla artarak bu sayı 250 kişiye ulaştı. Yakın çevredeki vatandaşlar üç çeşit yemeğini Dernek binasından sefer taslarıyla alırken, uzak ailelere dernek yönetimi kendi imkanlarıyla evlere sıcak yemek dağıtımı yapıyor. Bu çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Dernek başkanı Seyfettin Öztürk şunları dile getirdi.
Başkan Öztürk; “biz dernek olarak bu güne kadar hep derneğimizin amacı doğrultusunda hizmet vermeye gayret ettik. Derneğimizin en önemli amaçlarından biri ise yardıma muhtaç aileler ve evde yaşlı olan insanlarımıza öğle yemeğini sıcak olarak teslim etmekti. Bunu biz dernek yönetimi olarak başardık. İlk gün yaklaşık 100 kişilik bir yemek dağıtımını yaptık. Tabi ki bu sayı yerinde durmadı. Çok kısa bir süre içerisinde yani 10 günlük bir sürede bu sayı yaklaşık 250 ye çıktı. Halende bu talep yükseliyor. Derneğimiz tarafından temin edilen sefer taslarına ailede bulunan kişi sayısına göre 3 çeşit sıcak öğle yemeği dağıtımını yapıyoruz. Şu anda dernek imkanlarıyla bu hizmet devam ediyor. 
Belediyemiz tarafından bir araç ve bir şoför görevlendirilecekti. Fakat başkanımız tarafından ne zaman bu araç ve şoför görevlendirilecektir. Onunda henüz zamanı daha bilmiyoruz. Çünkü önümüzdeki günlerde yemek dağıtım sayısı daha da artacaktır. Ben burada hayırseverlerimize ricada bulunuyorum. Derneğimizde aşevi var mutfağımızda sıcak yemek pişirilip yardıma muhtaç ailelerimize dağıtılacaktır. Sizin de çorbada tuzunuz bulusun diye desteklerinizi bekliyoruz. Yardım numaralarımız aşağıda yazılıdır. Bu İBAN numarası ve Hesap numarasına gerekli yardımlarınızı yapabilirsiniz. 18 Ocak 2020 tarihinde aşevimizin resmi açılışı yapılacak tüm halkımız davetlidir” dedi.
Ziyaretliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği 
Hesap No: 5424285-5003 424- Gölcük Kocaeli Şubesi
İBAN TR150001000424542424855003 olarak yardımlarınızı bekliyoruz.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.