LASTİK İŞ

ASGG'DE ERDOĞAN DÖRDÜNCÜ KEZ BAŞKAN

Spor 24.07.2017 - 16:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ASGG'DE ERDOĞAN DÖRDÜNCÜ KEZ BAŞKAN

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) 11. Olağan Büyük Genel Kurulunda, mevcut başkan İbrahim Erdoğan dördüncü kez başkanlığa seçildi. Bursa Mari Gold Otel'de yapılan genel kurula, gazetemiz Spor Müdürü Yılmaz Değirmenci de katıldı. 3 süren genel kurulda, ASGD üyeleri Bursa Kocayayla'da gerçekleştirilen, “2. Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği” ne de katıldılar. Şenliğe Bursa Büyüğkşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'de katıldı

KONGREYE KATILIM YÜKSEK OLDU Bursa Mari Gold Otel'de yapılan genel kurula, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir ve Basın Yayın ve Enformasyon Şube Müdürü Ali Fuat Gölbaşı ile Türkiye'nin dört bir yanından gazeteciler katıldı. Genel kurul öncesinde, Türk sporuna hizmet edenler ile dernek kurullarında görev yapanlara hizmet ödülleri verildi. DİVAN BAŞKANLIĞINI KARACA YAPTI  TGF Genel Başkanı Karaca'nın divan başkanlığını yürüttüğü genel kurulda, seçimler sonrasında mevcut yönetim güven tazeledi. İbrahim Erdoğan başkanlığındaki yönetim kurulu, Yüksel Baysal, Muharrem Esen, Yavuz Navruz, Halil Öztürk, Ömer Aydoğdu, Oktay Öztürk, Ahmet Akhan, Mustafa Boz, Muhterem Çakır, Mehmet Duman, Mesut Yıldız, Akif Çelik, Osman Semih Gülen ve Onur Genç'ten oluşuyor. “HER KONGRE BİR ANADOLU ŞÖLENİ” ASGD Genel Başkanı Erdoğan, genel kurulun ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, Anadolu'daki basın emekçilerinin güç koşullarda zoru başardıklarını söyledi. ASGD'nin güçlü bir yapısının bulunduğunun altını çizen Başkan Erdoğan, şunları kaydetti: “Her genel kurul, bir Anadolu şöleni şeklinde geçiyor. Bu birlik ve beraberlik sürdüğü müddetçe çözülemeyecek sorunumuz yoktur. Ülkemizin birlik ve dirliğinin güvencesi de Anadolu insanının bu güzel özelliğinde yatıyor. Üç yılda bir yapılan genel kurullarımızda ne mutlu ki tam anlamıyla bir Türkiye fotoğrafı oluşuyor. Ülkemizin pek çok şehrinden ilimize gelen meslektaşlarımız, hem mesleki sorunlarını değerlendirip çözüm yolları arıyor hem de dostluklarını, birlik ve beraberliklerini perçinliyor." YENİ GÖREV DAĞILIMI ŞÖYLE 7 yeni ismin yer aldığı ASGD Genel Merkez Yönetimi'nde görev dağılımı şu şekilde gerçekleştirildi: İbrahim Erdoğan (Genel Başkan-Bursa), Yüksel Baysal (Genel Merkez Başkanvekili-Bursa), Muharrem Esen (Genel Başkan Yardımcısı-Eskişehir), Yavuz Navruz (Genel Başkan Yardımcısı-Kayseri), Halil Öztürk (Genel Başkan Yardımcısı-Çorum), Oktay Öztürk (Genel Başkan Yardımcısı-Samsun), Akif Çelik (Genel Başkan Yardımcısı- Malatya), Muhterem Çakır (Genel Sekreter-Bursa), Mesut Yıldız (Genel Sayman-Bursa), Ahmet Akhan (Yönetim Kurulu Üyesi-Bursa), Mustafa Boz (Yönetim Kurulu Üyesi-Adana), Osman Semih Gülen (Yönetim Kurulu Üyesi-Karabük), Ömer Aydoğdu (Mali ve Sosyal Projeler Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi- Bursa), Mehmet Duman (Yönetim Kurulu Üyesi-Elazığ), Onur Genç (Medya ile ilişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi-Bursa). Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) 11. Olağan Büyük Genel Kurulunda, mevcut başkan İbrahim Erdoğan dördüncü kez başkanlığa seçildi. Bursa Mari Gold Otel'de yapılan genel kurula, gazetemiz Spor Müdürü Yılmaz Değirmenci de katıldı. 3 süren genel kurulda, ASGD üyeleri Bursa Kocayayla'da gerçekleştirilen, “2. Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği” ne de katıldılar. Şenliğe Bursa Büyüğkşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'de katıldı

KONGREYE KATILIM YÜKSEK OLDU

Bursa Mari Gold Otel'de yapılan genel kurula, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir ve Basın Yayın ve Enformasyon Şube Müdürü Ali Fuat Gölbaşı ile Türkiye'nin dört bir yanından gazeteciler katıldı. Genel kurul öncesinde, Türk sporuna hizmet edenler ile dernek kurullarında görev yapanlara hizmet ödülleri verildi.

DİVAN BAŞKANLIĞINI KARACA YAPTI 
TGF Genel Başkanı Karaca'nın divan başkanlığını yürüttüğü genel kurulda, seçimler sonrasında mevcut yönetim güven tazeledi. İbrahim Erdoğan başkanlığındaki yönetim kurulu, Yüksel Baysal, Muharrem Esen, Yavuz Navruz, Halil Öztürk, Ömer Aydoğdu, Oktay Öztürk, Ahmet Akhan, Mustafa Boz, Muhterem Çakır, Mehmet Duman, Mesut Yıldız, Akif Çelik, Osman Semih Gülen ve Onur Genç'ten oluşuyor.

“HER KONGRE BİR ANADOLU ŞÖLENİ”
ASGD Genel Başkanı Erdoğan, genel kurulun ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, Anadolu'daki basın emekçilerinin güç koşullarda zoru başardıklarını söyledi. ASGD'nin güçlü bir yapısının bulunduğunun altını çizen Başkan Erdoğan, şunları kaydetti: “Her genel kurul, bir Anadolu şöleni şeklinde geçiyor. Bu birlik ve beraberlik sürdüğü müddetçe çözülemeyecek sorunumuz yoktur. Ülkemizin birlik ve dirliğinin güvencesi de Anadolu insanının bu güzel özelliğinde yatıyor. Üç yılda bir yapılan genel kurullarımızda ne mutlu ki tam anlamıyla bir Türkiye fotoğrafı oluşuyor. Ülkemizin pek çok şehrinden ilimize gelen meslektaşlarımız, hem mesleki sorunlarını değerlendirip çözüm yolları arıyor hem de dostluklarını, birlik ve beraberliklerini perçinliyor."

YENİ GÖREV DAĞILIMI ŞÖYLE
7 yeni ismin yer aldığı ASGD Genel Merkez Yönetimi'nde görev dağılımı şu şekilde gerçekleştirildi: İbrahim Erdoğan (Genel Başkan-Bursa), Yüksel Baysal (Genel Merkez Başkanvekili-Bursa), Muharrem Esen (Genel Başkan Yardımcısı-Eskişehir), Yavuz Navruz (Genel Başkan Yardımcısı-Kayseri), Halil Öztürk (Genel Başkan Yardımcısı-Çorum), Oktay Öztürk (Genel Başkan Yardımcısı-Samsun), Akif Çelik (Genel Başkan Yardımcısı- Malatya), Muhterem Çakır (Genel Sekreter-Bursa), Mesut Yıldız (Genel Sayman-Bursa), Ahmet Akhan (Yönetim Kurulu Üyesi-Bursa), Mustafa Boz (Yönetim Kurulu Üyesi-Adana), Osman Semih Gülen (Yönetim Kurulu Üyesi-Karabük), Ömer Aydoğdu (Mali ve Sosyal Projeler Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi- Bursa), Mehmet Duman (Yönetim Kurulu Üyesi-Elazığ), Onur Genç (Medya ile ilişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi-Bursa). Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.