LASTİK İŞ

ASKER AĞBİLERİNE MEKTUP YAZDILAR

27.12.2016 - 09:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ASKER AĞBİLERİNE MEKTUP YAZDILAR

Şirinköy İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Hakkari Yüksekova'da görev yapan askerlere mektup gönderdi.

Şirinköy İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Hakkari Yüksekova'da görev yapan askerlere mektup gönderdi. Öğrenciler, yazdıkları mektuplarda, yurt savunmasında görev alan askerlere duydukları minneti vurguladı. Mektuplarda, "Askerlerimiz bizim can ve mal güvenliğimiz için kış, yaz, yağmur, çamur demeden görev yapıyorsunuz. Bugün de ülkemizin topraklarına ve bayrağımıza sahip çıkmak için mücadele veriyorsun. Bizler sizlere çok minnettarız. Bizler, sizleri hiçbir zaman unutmayacağız." ifadeleri yer alıyor.
Şirinköy İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Hakkari Yüksekova'da görev yapan askerlere mektup gönderdi.

Şirinköy İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Hakkari Yüksekova'da görev yapan askerlere mektup gönderdi.

Öğrenciler, yazdıkları mektuplarda, yurt savunmasında görev alan askerlere duydukları minneti vurguladı.
Mektuplarda, "Askerlerimiz bizim can ve mal güvenliğimiz için kış, yaz, yağmur, çamur demeden görev yapıyorsunuz. Bugün de ülkemizin topraklarına ve bayrağımıza sahip çıkmak için mücadele veriyorsun. Bizler sizlere çok minnettarız. Bizler, sizleri hiçbir zaman unutmayacağız." ifadeleri yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.