LASTİK İŞ

ASLI AKDEMİR 3. OLDU

Spor 02.10.2018 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ASLI AKDEMİR 3. OLDU

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Tarafından Samsun İlk adımlar buz sporları salonunda 1919 Atatürk Kupası Amatörler yarışmasını düzenlediler yarışmaya Avrupa Şampiyonu Nez Arıca katılırken Gölcük'ten Türkiye birincisi olan Aslın Akdemir katıldı. Naz Arıca ile yarışan Gölcüklü Aslı Akdemir 3. Oldu.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Samsun İlk adımlar buz sporları salonunda 1919 Atatürk Kupası Amatörler yarışmasına Avrupa şampiyonu Naz Arıca ile yarışan Gölcüklü Aslı Akdemir 3. Oldu. Türkiye Buz Pateni Federasyonu Tarafından Samsun İlk adımlar buz sporları salonunda 1919 Atatürk Kupası Amatörler yarışmasını düzenlediler yarışmaya Avrupa Şampiyonu Nez Arıca katılırken Gölcük'ten Türkiye birincisi olan Aslın Akdemir katıldı. 28 ile 30 Eylül tarihlerinde başlayan yarışmaya katılan Gölcüklü Aslı Akdemir verdiği büyük mücadele sonunda Avrupa Şampiyonu Nez Arıca karşısında 3. Oldu. 3. Lük madalyası ve başarı belgesi ile Gölcük'e dönen gururumuz Aslın Akdemir; “bu yarışma amatörlerin yarışması olması ama Avrupa Şampiyonu Nez Arıca katıldı. Ben bu yarışmada ikinci olarak döneceğimi düşündüm. Ama şans 3. Oldum. Bu yarışmaya katılan yarışmacılar günde 8 saat çalışırken ben günde kendi imkanlarımla 1 saat veya en fazla 2 saat antrenman yapıyorum. Seneye yine yarışmalarımız vardır. Ben seneye girdiğim yarışmaya hedefim birinciliği kapmaktır. Ben bu hırsla antrenman çalışmalarımız arttırarak çalışacağım. Önümüzdeki yarışmada birinci olarak Gölcük'ü temsil ederim” dedi. Fahri Haner  
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Tarafından Samsun İlk adımlar buz sporları salonunda 1919 Atatürk Kupası Amatörler yarışmasını düzenlediler yarışmaya Avrupa Şampiyonu Nez Arıca katılırken Gölcük'ten Türkiye birincisi olan Aslın Akdemir katıldı. Naz Arıca ile yarışan Gölcüklü Aslı Akdemir 3. Oldu.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Samsun İlk adımlar buz sporları salonunda 1919 Atatürk Kupası Amatörler yarışmasına Avrupa şampiyonu Naz Arıca ile yarışan Gölcüklü Aslı Akdemir 3. Oldu.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Tarafından Samsun İlk adımlar buz sporları salonunda 1919 Atatürk Kupası Amatörler yarışmasını düzenlediler yarışmaya Avrupa Şampiyonu Nez Arıca katılırken Gölcük'ten Türkiye birincisi olan Aslın Akdemir katıldı. 28 ile 30 Eylül tarihlerinde başlayan yarışmaya katılan Gölcüklü Aslı Akdemir verdiği büyük mücadele sonunda Avrupa Şampiyonu Nez Arıca karşısında 3. Oldu. 3. Lük madalyası ve başarı belgesi ile Gölcük'e dönen gururumuz Aslın Akdemir; “bu yarışma amatörlerin yarışması olması ama Avrupa Şampiyonu Nez Arıca katıldı. Ben bu yarışmada ikinci olarak döneceğimi düşündüm. Ama şans 3. Oldum. Bu yarışmaya katılan yarışmacılar günde 8 saat çalışırken ben günde kendi imkanlarımla 1 saat veya en fazla 2 saat antrenman yapıyorum. Seneye yine yarışmalarımız vardır. Ben seneye girdiğim yarışmaya hedefim birinciliği kapmaktır. Ben bu hırsla antrenman çalışmalarımız arttırarak çalışacağım. Önümüzdeki yarışmada birinci olarak Gölcük'ü temsil ederim” dedi.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.